UFC vechters Kevin Lee en Michael Chiesa Knokken op pers conferentie Nieuws
Nieuws

UFC vechters Kevin Lee en Michael Chiesa Knokken op pers conferentie

UFC vechters Kevin Lee en Michael Chiesa Knokken op pers conferentie

UFC vechters Kevin Lee en Michael Chiesa na knokken weggestuurd.

Kevin Lee en Michael Chiesa verschenen vorige maand op TV voor hun aanstaande UFC Fight Night 112 headliner toen het tijdens de nieuwsconferentie "UFC Summer Kickoff" in Dallas wel erg heet werd. Wat overigens veel belooft als de heren straks tegen over elkaar in de ring staan.

De verbale scheldpartijen en lichamelijk tijdens het nieuwsconferentie stadium is niet iets exclusief voor deze vechters, het komt vaker voor. Niettemin kwam niets dichter bij het kookpunt dat bereikt werd toen Lee (15-2 MMA, 8-2 UFC) een opmerking maakte over de moeder van Chiesa (14-2 MMA, 7-2 UFC), die niet licht werd ontvangen.

UFC vechters Kevin Lee en Michael Chiesa Knokken op pers conferentie

Moeder beledigen

"Hij mag meedoen aan deze headliner (UFC Fight Night 112) vanwege mij," vertelde Lee verslaggevers. 'Daarna gaat hij terug naar de voorrondes. Ik hoop maar dat hij opdaagt, hij doet dit wel want ik dat zijn mama tickets heeft.

Chiesa, nr. 9 in de laatste VSA Sport / MMAjunkie MMA lichtgewicht ranglijst, werd onmiddellijk woedend na de reactie en stond op van zijn plaats om te reageren.

'Praat je nooit over mijn moeder,' zei Chiesa. "Ik ga de woorden die je zei uit je bek stompen. Praat je nooit over mijn moeder. '

Lee wist niet van ophouden

Lee bleef praten, en toen kwam Chiesa in de richting van Lee gevlogen. Veiligheidsspecialisten die op het podium waren geplaatst, hebben ingegrepen voordat hij "The Motown Phenom" kon bereiken, maar dat stopte Lee niet om op te staan ​​en Chiesa te slaan, die ook nog eens neerging.

Chiesa probeerde langs de beveiliging mensen te komen, maar werd vastgehouden en van het podium verwijderd. Lee werd later weg begeleid, en de persconferentie bleef verder gaan.

UFC Fight Night 112 vindt plaats 25 juni bij Chesapeake Arena in Oklahoma City, Okla. Het evenement markeert de eerste UFC-koploper voor beide concurrenten.

Aan het einde van de persconferentie keerden beide vechters terug naar het podium om een starderen te doen. Ze wisselden meer woorden uit, maar de aanwezigheid van de beveiliging minimaliseerde de kans op verdere geweld uitbarstingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws