UFC vechter wil straatgevecht zonder er aan te verdienen Nieuws
Nieuws

UFC vechter wil straatgevecht zonder er aan te verdienen

UFC vechter wil straatgevecht zonder er aan te verdienen
UFC vechter wil straatgevecht zonder er aan te verdienen

Leon Edwards roept op tot een straatgevecht met Jorge Masvidal. Ook wil hij dit filmen en op YouTube plaatsen.

Edwards en Masvidal zijn niet echt dikke vrienden. De twee clashten backstage tijdens UFC Fight Night London vorig jaar. Edwards stuurde aan op en gevecht maar Masvidal ziet dit niet zitten. Masvidal trad op als vervanger tegen kampioen weltergewicht Kamaru Usman bij UFC 251, maar verloor de wedstrijd.

De getergde Edwards wordt de excuses van Masvidal beu en wil dat hij met hem vecht. Edwards ging zondag naar sociale media om op te roepen tot een straatgevecht met de UFC ‘BMF’ kampioen Masvidal.

Echte straatvechter

In de UFC Edwards heeft niet meer gevochten sinds zijn overwinning op Rafael dos Anjos. Dit was tijdens UFC op ESPN 4 vorig jaar. De Brit staat op de derde plaats in de officiële UFC-weltergewichtranglijst.

"Fuck it Jorge laten we vechten, geen geld, wederzijdse locatie, filmen, knallen op YouTube, publiek zal je pussy zien," postte Edwards in een reeks tweets gericht op Masvidal. Of Masvidal die zijn achtergrond in het straatvechter heeft op de uitdaging inval gaan zal moeten blijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws