UFC-Vechter gearresteerd na vondst grote hoeveelheid drugs Nieuws
Nieuws

UFC-Vechter gearresteerd na vondst grote hoeveelheid drugs

UFC-Vechter gearresteerd na vondst grote hoeveelheid drugs
UFC-Vechter gearresteerd na vondst grote hoeveelheid drugs

Tweevoudig UFC-veteraan Tim Gorman werd zondagavond in Nebraska gearresteerd.

Gorman werd opgepakt terwijl hij in het bezit was van 121 pond marihuana en andere verdovende middelen, volgens een bericht van 6 News Omaha.

Grote hoeveelheid drugs

Volgens een verklaring van de Nebraska State Patrol zag een politieagent zondag een voertuig op de snelweg bij Kearney rijden. De politieagent ontdekte 'clandestiene activiteit'

Een politiehond detecteerde de aanwezigheid van meerdere gereguleerde stoffen. Naast 121 pond marihuana had Gorman zes pond THC-concentraat, twee injectieflacons steroïden, een kleine hoeveelheid cocaïne en $ 14.000 contant geld.

Tim Gorman snel voor de rechter

Gorman wordt beschuldigd van twee strafbare feiten en het bezit van een gereguleerde stof, bezit met de bedoeling te dealen en bezit van geld tijdens een drugsovertreding.

Volgens het Sheriff's Office in Buffalo County (Neb.) Wordt Gorman vastgehouden op een borgvan $ 250.000. Zijn zittingsdatum is gepland op 17 juni.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws