UFC-vechter slaat verpleegster met elleboog na weigeren prik Nieuws
Nieuws

UFC-vechter slaat verpleegster met elleboog na weigeren prik

UFC-vechter slaat verpleegster met elleboog na weigeren prik

Paulo Costa UFC-vechter is ondervraagd door politie na een vermeende mishandeling van een verpleegster, veroorzaakt door een ruzie over een corona vaccinatiekaart. Naar verluidt zou Costa maandag een verpleegster met zijn elleboog hebben geslagen maar ontkent dit.

UFC middengewicht Paulo Costa werd ondervraagd door de politie in zijn geboorteplaats Contagem, Brazilië. Nadat hij naar verluidt maandag een verpleegster met zijn elleboog had geslagen. Er ontstond ruzie over een vaccinatiecertificaat voor COVID-19, meldden meerdere lokale nieuwszenders gisteren.

In een gesprek met de lokale radio Itatiaia zei de verpleegster dat Costa opdook bij het vaccinatiestation. Een paar minuten rondliep voordat hij zei dat hij al was ingeënt toen hem om een ​​​​bewijs van vaccinatie werd gevraagd. Toen Costa besloot de plaats te verlaten "en zag dat ik achter hem aan zat", zei de verpleegster, "stootte hij mij met zijn elleboog die mijn mond raakte."

Niet schuldig

Volgens berichten vertelde Costa aan een beveiliger dat hij was ingeënt, maar de verpleegster weigerde hem de vaccinatiekaart te geven en hield hem bij de arm vast. Costa zou de bewaker hebben verteld dat hij probeerde zichzelf te bevrijden en per ongeluk de verpleegster sloeg.

In 2021 zei Costa dat hij geen reden zag om zich te laten vaccineren, aangezien hij al twee keer besmet was met COVID-19. Costa staat gepland om het op te nemen tegen voormalig kampioen Luke Rockhold tijdens UFC 278 op 20 augustus in Amerika. Daarvoor moet Costa worden gevaccineerd anders komt hij het land niet in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws