Foutje bedankt! UFC-vechter dupe van rechtszaak Johnny Depp tegen Amber Heard
Home / Nieuws / Foutje bedankt! UFC-vechter dupe van rechtszaak Johnny Depp tegen Amber Heard

Foutje bedankt! UFC-vechter dupe van rechtszaak Johnny Depp tegen Amber Heard

Foutje bedankt! UFC-vechter Rachel Pennington dupe van Depp tegen Heard rechtszaak

Raquel Pennington de Amerikaanse UFC-vechter lijkt de dupe te zijn van de Johnny Depp tegen Amber Heard rechtszaak. Pennington lijkt het slachtoffer van persoonsverwisseling en heeft niets met de twee voormalige geliefden van doen.

Afgelopen dagen kwam naar buiten dat Raquel Pennington goed bevriend zou zijn met Amber Heard de inmiddels vergruisde ex-vrouw van Johnny Depp. Heard en Depp zijn verwikkeld in een rechtszaak die niet zou misstaan als een echt filmscenario. De twee beschuldigen elkaar van onder andere geweld, ook zou Heard haar behoefte hebben gedaan in het bed van Depp.

Een vuile rechtszaak waar Pennington niets mee van doen wil hebben, noch deel van uit maakt. ,,De pers heeft niet echt moeite genomen om te achterhalen of ik die ‘Rachel Pennington’ wel ben”, zegt de UFC-vechter. Het blijkt dat de getuige en vriendin van Heard ook Rachel Pennington heet dus is er sprake van een nare persoonsverwisseling.

Wat een gezeik

Het verhaal dat Pennington vertelde in de rechtbank, is dat ze de vriendin van Heard is. Volgens velen zelfs haar ‘BFF’ en bij verschillende gelegenheden getuigen zou zijn geweest van het vermeende misbruik door Depp op Heard. ,,Echter lijkt deze dame in de verste verte niet op mij”, zegt de zwaar getatoeëerde vechter.

De UFC-vechter heeft flink wat moeten verduren. Zo wordt zij door fans van Depp zwaar bedreigd, ook doken er bewerkte foto’s op waar zijn samen met Heard op te zien zou zijn. ,,Ik ben er klaar mee en ook met de pers die best wel wat meer onderzoek had kunnen doen”, aldus Pennington.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page