UFC-vechter strijd tegen het coronavirus in New York Nieuws
Nieuws

UFC-vechter strijd tegen het coronavirus in New York

UFC-vechter strijd tegen het coronavirus in New York
UFC-vechter strijd tegen het coronavirus in New York

Voormalig UFC-vechter Phillipe Nover spreekt zich uit over de voortdurende strijd tegen de uitbraak van het Coronavirus in New York.

"Er is een probleem met kruisbesmetting. Het is een zooitje in New York. Het verspreidt zich snel en het is beheersbaar, maar op een gegeven moment zal het niet beheersbaar zijn tenzij deze cijfers dalen,"zegt Nover.

Te weinig testen

Hoewel het hart van de pandemie voorlopig misschien nog in Europa ligt, is de verwachting dat het epicentrum zal verschuiven naar de Verenigde Staten. Een man die er midden in staat is niemand minder dan Nover zelf, de voormalige UFC-vechter die nu als verpleger werkt.

"Deze pandemie verspreidt zich zo snel en er was maar één ziekenhuis in Long Island, N.Y. dat daadwerkelijk in het ziekenhuis kon testen. Het duurde zelfs drie dagen om de resultaten te krijgen en dat was vanaf een week of 10 dagen geleden. Nu gaan we snel waar we mensen testen, maar we hebben nog steeds niet genoeg tests. "

Chaotisch

"We geven niet eens tests aan iedereen", voegde Nover toe. “Je moet letterlijk kritisch zijn en veel symptomen hebben om te testen. Er is een toestroom van patiënten. " Phillipe Nover ging verder en ging in op de stand van zaken in lokale ziekenhuizen. Het klinkt echt chaotisch.

"Vorige week had ik een patiënt met een legitieme hartaanval, we gingen naar binnen en plaatsten een stent en er is geen ICU-bed", onthulde Nover. 'De ICU-afdelingen zitten vol met COVID-19-patiënten. "

"Bovendien zou ik niet echt willen dat mijn familielid op een intensive care-afdeling zit nadat hij een hartaanval heeft gehad naast een patiënt met COVID-19 en het verspreidt zich als een lopend vuurtje. Ik hoop dat we het onder controle krijgen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws