UFC-vechter MEPT autodief uit zijn dikke bolide (video) Nieuws
Nieuws

UFC-vechter MEPT autodief uit zijn dikke bolide (video)

UFC-vechter MEPT autodief uit zijn dikke bolide (video)

Jordan Williams, UFC-vechter stopte een autodief terwijl zijn autosleutel in zijn heuptasje zat. De auto die via een 'keyless go' systeem te starten is kwam niet ver. En zo ook de dief die een flinke mep kreeg.

Auto's met een startknop zijn populair bij autodieven. Als de eigenaar nog dicht in de buurt is, is de auto gewoon te starten. Zo ook in het geval van Williams voertuig. De vechter deelde een video waarin hij uitstapt, een winkel binnen gaat en de dief die op de loer lag toeslaat.

Sukkelaar

Williams die razendsnel reageerde, stormde op de auto af die al wegreed, opende de deur trok de dief de auto uit na een flinke mep op diens hoofd. De man zette het op een lopen maar liet zijn petje achter.

Achteraf zegt Williams blij te zijn op tijd te zijn en de diefstal te hebben voorkomen. ,,“Wauw, dat is gek. De verkeerde auto gekozen lol", schreef Williams bij de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws