UFC-vechter Masvidal niet onder de indruk van Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Masvidal niet onder de indruk van Rico Verhoeven

UFC-vechter Masvidal niet onder de indruk van Rico Verhoeven
UFC-vechter Masvidal niet onder de indruk van Rico Verhoeven

Wie wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven zijn glansrijke carrière een beetje heeft gevolgd weet dat de kickbokser ooit een MMA gevecht deed.

Nu Rico Verhoeven extra in de spotlights staat door zijn aankomend gevecht met Badr Hari op 21 december in het Gelredome te Arnhem, graven diverse media graag in zijn verleden. Ook internationaal lijkt Verhoeven veel aandacht te krijgen in het nieuws.

Er komen dan ook diverse berichten op websites, postings op social media voorbij, om zo het publiek kennis te laten maken met de ongeslagen Verhoeven. Zo is het eenmalige MMA-gevecht wat Verhoeven ooit vocht een terugkerend iets, er wordt zelfs gesteld dat bepaalde MMA-vechters op hun hoede zouden zijn.

Niet onder de indruk

Het zou maar gebeuren dat Verhoeven een overstap maakt naar het MMA. Jorge Masvidal een van UFC's meest beruchte vechters is klaarblijkelijk niet echt onder de indruk. Hij reposte dan ook een Facebook bericht waar word gesteld dat UFC zwaargewichten Francis Ngannou en Daniel Cormier op hun hoede zouden zijn.

Masvidal plaatste zelf een quote bij de post 'Everyone Is F**KED!!!" met ander woorden nu is iedereen aan de beurt. Gekscherend bedoelt weliswaar. Een feit blijft Verhoeven is wereldnieuws en dat zal nog wel even zo blijven, ook bij degenen die hun huiswerk niet zo goed doen.

UFC-vechter Masvidal niet onder de indruk van Rico Verhoeven
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws