VIDEO: Bekende MMA-vechter vond opgehangen man in het bos – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Bekende MMA-vechter vond opgehangen man in het bos

VIDEO: Bekende MMA-vechter vond opgehangen man in het bos

Terwijl hij met zijn hond door het bos zijn dagelijkse wandeling maakte. Vond UFC vechter Jan Blachowicz een dode man.

Jan Blachowicz, die bij de welbekende Amerikaanse vechtsport organisatie de UFC vecht ronde de man hangend aan een boom in een bos in Warschau, Polen. De man was al overleden en Blachowicz schakelde de hulpdiensten in.

Tijdens een speciale documentaireserie achter de schermen voorafgaand aan UFC 253 verteld Blachowicz over de afschrikwekkende vondst. “Oké, ik heb hem gevonden, ik moest de politie en medische hulp bellen,”zegt Blachowicz.

Geschrokken

De man werd van de boom gehaald waar Blachowicz nog bij was. De vechter moest een getuigenis afleggen en een agent vroeg of hij een stuk touw mee had genomen waar de man zichzelf aan had verhangen. Geschokt antwoord Blachowicz van niet.

‘De agent vroeg me of ik een stuk touw had meegenomen. ‘Waarvoor?’ Vroeg ik. Voor geluk. Als je een hangende man vindt, pak je zijn touw voor geluk. Dat is wat mensen vroeger geloofden. ‘Ik heb het internet gecontroleerd, en ja hoor, dat is precies wat mensen dachten en geloofden. Als je me niet gelooft, zoek dan zelf maar.’

Paranormale activiteiten

Een bizar feit is dat er nog steeds een stuk touw aan de boom hangt. Voor dat hij een belangrijk gevecht heeft gaat Blachowicz terug naar de onheilsplek in het bos. Hij raakt dan het touw aan voor geluk. Hij vertelde het verhaal al eerder aan een tv ploeg maar het geluid nam niet op. “Ik vermoedt dat het Iers paranormaals is zegt de Pool.

Hij heeft het verhaal ook eerder aan de UFC-filmploeg verteld, maar ze hebben de beelden nooit gebruikt. ‘Misschien had de UFC ook hetzelfde probleem met het geluid, daar moet ik ze naar vragen’, zei hij. Blachowicz staat voor een UFC titelgevecht, maar een ding is zeker hij gaat natuurlijk het touw aanraken voor geluk.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page