UFC vechter Henry Cejudo aan de dood ontsnapt! Nieuws
Nieuws

UFC vechter Henry Cejudo aan de dood ontsnapt!

UFC vechter Henry Cejudo aan de dood ontsnapt!

Henry Cejudo die geboekt stond voor UFC 218 kan waarschijnlijk niet vechten!

Dodelijke vuren blijven Californië's beroemde Wine Country regio verwoesten. Vanaf dinsdag zijn tenminste 11 mensen gedood door de felle branden in de provincies Mendocino, Sonoma, en de Napa vallei.

UFC vechter Henry Cejudo aan de dood ontsnapt!

Door balkon aan de dood ontsnapt

Volgens de San Francisco Chronicle, is de UFC-vlieggewicht Henry Cejudo ontsnapt aan de dood terwijl hij in Santa Rosa aanwezig was op de geld inzamelingsactie van de NFL-legende Ronnie Lott. Hij zou letsel hebben opgelopen, terwijl hij van een balkon sprong om aan de snel om zich heen grijpende vlammen te ontkomen. Als hij dit niet had gedaan had het erger kunnen aflopen met hem.

Deelname aan UFC 218 in gevaar

Cejudo (11-2) is onder andere bekend van een spectaculaire knock-out overwinning op Wilson Reis op UFC 215, en werd gematched om tegen Sergio Pettis te vechten in een waarschijnlijke match bij UFC 218 op 2 december in Detroit. Dat gevecht is nu duidelijk in gevaar, hoewel UFC-officials niets over de status van de Olympische gouden medaillewinnaar van 2008 bekend hebben gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws