UFC vechter Fabricio Werdum ontvangt lange straf voor doping misbruik Nieuws
Nieuws

UFC vechter Fabricio Werdum ontvangt lange straf voor doping misbruik

UFC vechter Fabricio Werdum ontvangt lange straf voor doping misbruik

Youtube
Youtube

Twee jaar

De dopingtest werd in april van dit jaar uitgevoerd door USADA, hoewel Werdum op 22 mei voorlopig werd geschorst. De twee jaar die hij vandaag ontving, zijn met terug werkende kracht tot die datum in mei, wat betekent dat hij in mei in aanmerking komt voor een terugkeer 2020.

Trenbolon is een krachtige anabole steroïde met verschillende voordelen voor atleten. Sinds het nieuws werd gebacht van zijn mislukte test, is Werdum relatief stil gebleven, hoewel in een interview dat onmiddellijk volgde op het nieuws in mei, hij ontkende bewust het medicijn te hebben genomen.

Misverstand

"Ik werk met mijn team, de UFC en USADA om te onderzoeken wat er is gebeurd," schreef Werdum op Instagram. "Ik ben altijd voorzichtig geweest met alles wat ik neem en ben altijd voorstander geweest van een schone sport. We zullen hard werken om dit misverstand op te lossen en hopen terug te kunnen keren naar de Octagon en te doen waar ik van hou. "

Voorlopig zal dat terugkeren dus even op zich moeten laten wachten voor Werdum.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws