UFC Vechter Fabricio Werdum krijgt $ 600 boete voor aanval met boemerang Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Fabricio Werdum krijgt $ 600 boete voor aanval met boemerang

UFC Vechter Fabricio Werdum krijgt $ 600 boete voor aanval met boemerang

Fabricio Werdum moet $ 600 boete betalen voor een aanval met een boemerang op Colby Covington

Werdum, kwam niet opdagen bij het gerechtshof voor het incident, dat werd vastgelegd in twee verschillende video's. De rechtbank nam her besluit in zijn afwezigheid en legde hem het bedrag op, volgens de krant 9News in Sydney, Australië. De aanval gericht op Covington vond plaats voor een hotel tijdens UFC Fight Night 121.

UFC Vechter Fabricio Werdum krijgt $ 600 boete voor aanval met boemerang

Werdum was woest op Covington voor aangeven bij de politie van het incident, die plaatsvond 15 november buiten het Hilton Sydney, het hotel van de vechters voor UFC Fight Night 121 in Australië. De ex-kampioen zei dat het incident begon nadat Covington hem een 'Braziliaans dier' noemde, wat hem ertoe bracht de telefoon van het weltergewicht uit zijn hand te slaan. Covington reageerde met een lage trap die Werdum wist te blokkeren.

De vechters wisselden beledigingen uit buiten het hotel en Covington kwam met een homofobe uitlating in een video die hij plaatste in de nasleep van het incident.

"Fuck Brazilië," zei Covington. "Fuck Fabricio Werdum. Little bitch ass. Fuck Brazilië. Een stelletje smerige dieren. En ze vragen zich af waaromer zo over ze wordt gesproken? Omdat ze een stel dieren zijn". De UFC zei later dat het zou onderzoeken om te bepalen of een van beide vechters, de UFC gedrag beleidsregels overtreden hadden. Hoewel geen van beide vechters gesanctioneerd is door de UFC en de zaak lijkt te vervagen. Een verzoek om commentaar werd niet onmiddellijk geretourneerd. Werdum vocht tegen Marcin Tybura op UFC Fight Night 121, waarmee hij zijn tweede opeenvolgende overwinning markeerde na een verlies tegen Alistair Overeem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws