UFC Vechter Erik "Goyito" Perez tekent contract bij Combat Americas! Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Erik "Goyito" Perez tekent contract bij Combat Americas!

UFC Vechter Erik "Goyito" Perez tekent contract bij Combat Americas!

Combate Americas kondigde vandaag de ondertekening aan van Superster Erik "Goyito" Pérez!

Erik "Goyito" Perez (17-6) in Mixed Martial Arts (MMA) bantamgewicht (135 pond) heeft een exclusieve promotieovereenkomst voor meerdere jaren getekend. De 27-jarige Pérez van Monterrey, Mexico zal naar verwachting in januari zijn debuut maken in La Jaula, de Combate Americas-kooi.

UFC Vechter Erik "Goyito" Perez tekent contract bij Combat Americas!

Over Combate Americas

Combate Americas is de eerste sport organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse Spaanse Mixed Martial Arts (MMA), ontworpen om Latino-vechtkampioenen op te bouwen en Spaanse fans te vermaken, een van de meest geavanceerde groepen van vechtsport liefhebbers ter wereld. Het werd in augustus 2011 opgericht door Ultimate Fighting Championship (UFC) mede-oprcihter Campbell McLaren, en het is op 23 februari 2014 op Mun2 gepresenteerd.

De eerste Mexicaanse-geboren vechter die debuteerde in de UFC

Pérez was de eerste Mexicaanse-geboren vechter die debuteerde in het Ultimate Fighting Championship (UFC), waar hij zijn laatste drie opeenvolgende wedstrijden wist te winnen. Een wereldranglijster die ook als een van de pioniers van MMA in zijn thuisland word erkend.

Grote prijs van $ 100.000

Pérez is sinds januari actief als commentator op de live-uitzendingen van Combate Americas, toen de MMA sports franchise zijn debuut in Mexico City, Mexico maakte. Pérez zal zijn rol als commentator voortzetten en zal live op zaterdag 11 november de Combate Americas presenteren "COPA COMBATE", een historisch evenement met een grote prijs van $ 100.000, één nacht, acht man bantamgewicht toernooi dat plaatsvindt op de 24ste verjaardag van de UFC .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws