Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video)
Home / Nieuws / Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video)

Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video)

UFC vechter Darren Till in fikse ruzie met politie om mondkapje (video)

Darren Till, een van de bekende vechters van de UFC. Raakte verwikkeld in een verhitte confrontatie met politieagenten in Engeland gisteren. Het niet dragen van een mondkapje draaide bijna uit op een arrestatie.

Till die bekend staat om zijn grote mond en uitdagende taal, ging live op Instagram terwijl hij tegen politieagenten schreeuwde. De vechter begon zijn tirade door de agenten te vertellen zijn auto niet aan te raken. De situatie verergerde toen de agenten vroegen waarom Till geen mondkapje droeg.

,,Waarom ben ik bij mijn plaatselijke benzinestation om water te halen, en hij komt naar buiten en vraagt ​​me naar een mondkapje”, zei Till tijdens een deel van de woordenwisseling.

Hoeft niet

Till die zegt een een bewijs te hebben dat hij geen mondkapje hoeft te dragen ging verder. ,,En ik zei:‘ Maat, ik heb op dit moment geen bewijs bij me. Dus laat me dan maar gaan. Ga weg! Ga nu weg! Je bent een muppet! Ga weg! Kijk hoe je me aan het praten hebt gekregen! “

Na het incident ging Darren Till naar Instagram om een ​​bericht te delen ter ondersteuning van het dragen van maskers. Ook legde hij zijn kant van het verhaal uit. Hij zegt dat hij vanwege een medische aandoening is vrijgesteld van het dragen van een masker.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page