Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video) Nieuws
Nieuws

Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video)

Bekende vechter uit zijn dak tegen de politie om mondkapje (video)

Darren Till, een van de bekende vechters van de UFC. Raakte verwikkeld in een verhitte confrontatie met politieagenten in Engeland gisteren. Het niet dragen van een mondkapje draaide bijna uit op een arrestatie.

Till die bekend staat om zijn grote mond en uitdagende taal, ging live op Instagram terwijl hij tegen politieagenten schreeuwde. De vechter begon zijn tirade door de agenten te vertellen zijn auto niet aan te raken. De situatie verergerde toen de agenten vroegen waarom Till geen mondkapje droeg.

,,Waarom ben ik bij mijn plaatselijke benzinestation om water te halen, en hij komt naar buiten en vraagt ​​me naar een mondkapje", zei Till tijdens een deel van de woordenwisseling.

Hoeft niet

Till die zegt een een bewijs te hebben dat hij geen mondkapje hoeft te dragen ging verder. ,,En ik zei:‘ Maat, ik heb op dit moment geen bewijs bij me. Dus laat me dan maar gaan. Ga weg! Ga nu weg! Je bent een muppet! Ga weg! Kijk hoe je me aan het praten hebt gekregen! "

Na het incident ging Darren Till naar Instagram om een ​​bericht te delen ter ondersteuning van het dragen van maskers. Ook legde hij zijn kant van het verhaal uit. Hij zegt dat hij vanwege een medische aandoening is vrijgesteld van het dragen van een masker.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/hesdy-gerges-gaat-oorlog-voeren-tegen-rico-verhoeven/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws