UFC-vechter Darren Till deelt foto's bizarre blessure! 'Hardleers'
Home / Nieuws / UFC-vechter Darren Till deelt foto’s bizarre blessure! ‘Hardleers’

UFC-vechter Darren Till deelt foto’s bizarre blessure! ‘Hardleers’

UFC-vechter Darren Till deelt foto's bizarre blessure! 'Hardleers'

Darren Till heeft beelden gedeeld van een vervelende oogblessure die hij heeft opgelopen in de aanloop naar zijn terugkeer bij UFC 282 op 11 december.

Als er één ding is dat we weten over Darren Till, dan is het dat hij onvoorspelbaar is. Van buitensporige posts op sociale media tot het bestrijden van annuleringen en meer. Het is moeilijk om te weten of hij komt of gaat. Ondanks al die onrust, is de Brit nog steeds een van de meest populaire vechters in de UFC.

Niets is zeker

Tenminste, dat zou hij zijn, als hij in staat was om een ​​consistent vechtschema aan te houden. Een parade van blessures en tegenslagen heeft ervoor gezorgd dat fans hem meer dan een jaar geleden niet meer hebben zien vechten. Tijdens UFC 282 is hij echter klaar voor een comeback wanneer hij het opneemt tegen Dricus du Plessis.

De overweldigende verwachting is dat dit een stand-up oorlog zal zijn en op basis van hun respectievelijke stijlen is het moeilijk om daar tegenin te gaan. Till is een scherpschutter, terwijl du Plessis maar al te graag staat te knallen. Helaas weet je nooit zeker of Till gaat vechten totdat hij daadwerkelijk in de kooi zit.

Harde vechter

Voorbeeld: Till plaatste onlangs afbeeldingen van een slecht uitziende oogbeschadiging op sociale media. We betwijfelen ten zeerste dat dit genoeg zal zijn om de wedstrijd te laten doorgaan. In gelijke mate laat het ook zien hoe hard hij moet gaan in het sparren.

Collega vechters zoals Khamzat Chimaev en Alexander Gustafsson zullen veel doen om ervoor te zorgen dat hij klaar is voor du Plessis. Ze kunnen daar niet precies voor hem binnenkomen, maar Till is zeker in de juiste handen.

Bekijk ook

Oei oei! Bokser kapot hard gemept: scheids kijkt toe

Oei oei! Bokser kapot hard in elkaar gemept: scheids kijkt toe (video)

Als het dan al op voorhand niet duidelijk was dat dit gevecht een mismatch was

Echte Knokkers! Halloweenies slaan elkaar verrot | video

Echte Knokkers! Kickboks Halloweenies slaan elkaar gek | video

Kickboks technieken zoals low kicks

Kickboks titelgevecht afgelast na medisch onderzoek in Rome: Super Fights Tsunami

Kickboks titelgevecht afgelast na medisch onderzoek in Rome: Super Fights Tsunami

Het langverwachte hoofdevenement van Super Fights Tsunami in Rome, werd geannuleerd door de medische commissie. De lokale ster Mattia Faraoni zou het opnemen tegen de Australische, in het VK gevestigde Charles Joyner voor de vacante ISKA K1 Rules World-titel. Maar de wedstrijd werd na een medisch onderzoek afgelast vanwege een mogelijke hartaandoening bij de Italiaan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page