UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood Nieuws
Nieuws

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

Kevin Holland, UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen. Na het ontwapenen van een crimineel en het stoppen van een autodief heeft de atleet een vrachtwagen chauffeur van de dood gered.

Het zal niet lang meer duren voordat Kevin Holland fulltime een superhelden cape gaat dragen. De ervaren UFC-vechter, die in maart hielp bij het arresteren van een crimineel die een vuurwapen leeg had geschoten en afgelopen oktober een vermeende autodief achtervolgde, heeft opnieuw een heldendaad verricht.

Luchtig

Zelf doet Holland er luchtig over maar de man ontsnapte door de snelle actie van de vechter aan een gewisse dood. ,,Er lag een man in een gekantelde vrachtwagen, ik stapte uit en ik heb die man geholpen", zei Holland op The Fighter vs. The Writer. ,,Voor de rest is er niets gebeurd."

,,Ik haalde de man eruit, er stroomt diesel uit de vrachtwagen en ik was best ben bang", zei Holland. ,,Elke andere keer dat er dingen gebeurden, was ik kalm, koel en beheerst. Deze keer was ik bang. Ik had het gevoel dat de vrachtwagen zou ontploffen. " De politie gaf aan dat het weinig had gescheeld of de vrachtwagen was ontploft. De brandweer bluste uit voorzorg met schuim.

Superman

De man stapte terug in zijn vrachtwagen. ,,Ik heb mijn telefoon nodig. Ik had zoiets van bro, ik heb een tweede telefoon in de auto, je hebt je telefoon niet nodig. We moeten gaan. Zegt hij k moet mijn shit gaan halen", zegt Holland. In plaats van een cape te gaan dragen, heeft Holland een ander idee voor een nieuwe bijnaam.

Die misschien zijn constante vermogen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, zou kunnen benadrukken. ,,Op school noemde ze mij altijd Clark Kent (Superman. red), misschien moet ik die naam maar aannemen", aldus Holland, die op 18 juni weer in actie zal komen tijdens UFC Austin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws