UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood
Home / Nieuws / UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

Kevin Holland, UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen. Na het ontwapenen van een crimineel en het stoppen van een autodief heeft de atleet een vrachtwagen chauffeur van de dood gered.

Het zal niet lang meer duren voordat Kevin Holland fulltime een superhelden cape gaat dragen. De ervaren UFC-vechter, die in maart hielp bij het arresteren van een crimineel die een vuurwapen leeg had geschoten en afgelopen oktober een vermeende autodief achtervolgde, heeft opnieuw een heldendaad verricht.

Luchtig

Zelf doet Holland er luchtig over maar de man ontsnapte door de snelle actie van de vechter aan een gewisse dood. ,,Er lag een man in een gekantelde vrachtwagen, ik stapte uit en ik heb die man geholpen”, zei Holland op The Fighter vs. The Writer. ,,Voor de rest is er niets gebeurd.”

,,Ik haalde de man eruit, er stroomt diesel uit de vrachtwagen en ik was best ben bang”, zei Holland. ,,Elke andere keer dat er dingen gebeurden, was ik kalm, koel en beheerst. Deze keer was ik bang. Ik had het gevoel dat de vrachtwagen zou ontploffen. ” De politie gaf aan dat het weinig had gescheeld of de vrachtwagen was ontploft. De brandweer bluste uit voorzorg met schuim.

Superman

De man stapte terug in zijn vrachtwagen. ,,Ik heb mijn telefoon nodig. Ik had zoiets van bro, ik heb een tweede telefoon in de auto, je hebt je telefoon niet nodig. We moeten gaan. Zegt hij k moet mijn shit gaan halen”, zegt Holland. In plaats van een cape te gaan dragen, heeft Holland een ander idee voor een nieuwe bijnaam.

Die misschien zijn constante vermogen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, zou kunnen benadrukken. ,,Op school noemde ze mij altijd Clark Kent (Superman. red), misschien moet ik die naam maar aannemen”, aldus Holland, die op 18 juni weer in actie zal komen tijdens UFC Austin.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page