UFC-vechter bedreigt YouTuber: 'Ik zou hem graag pak slaag geven'
Home / Nieuws / UFC-vechter bedreigt YouTuber: ‘Ik zou hem graag pak slaag geven’

UFC-vechter bedreigt YouTuber: ‘Ik zou hem graag pak slaag geven’

UFC-vechter bedreigt YouTuber: 'Ik zou hem graag een klap geven'

Marvin Vettori de Italiaanse UFC-vechter, zorgt er altijd voor onder de aandacht te blijven. Direct en krachtig in de antwoorden tijdens interviews, schuwt de Italiaan geen enkele vraag, en provoceert nu YouTube ster Jake Paul.

Volgens Vettori zijn de uitspraken van Jake Paul soms een gebrek aan respect voor het MMA-vechten. In een interview met Betway, nodigde de Italiaan, die geen blad voor de mond neemt, de YouTuber uit voor een gevecht en zei dat hij de Amerikaan graag zou ‘slaan’. Paul ging over naar het boksen en niet zonder succes.

,,Ik denk dat Jake Paul een erg slimme kerel is, omdat hij met succes een compleet nieuw ‘spel’ aangaat, twee of drie gevechten wint en goed geld verdient. Of op zijn minst behoorlijke bedragen. Niet zoveel als hij zegt dat krijgt, maar het is nog steeds goed geld. Dat is een heel goede zaak”, begon de Italiaan.

Doet hij toch niet

,,Ik denk dat er nog veel werk aan de winkel is, hij moet zich nog verbeteren. Maar hij traint op de juiste manier. Wat ik niet leuk vind, is dat hij MMA niet respecteerde, dus ik zou hem graag willen slaan. Ik nodigde hem uit om met me te vechten, we wonen allebei in Los Angeles”, aldus Vettori.

Het lijkt niet aannemelijk dat Paul in gaat op de uitdaging van Vettori. Bijna de halve vechtserstal van de organisatie wil Paul een lesje leren. Tot nu toe heeft Paul tegen ex UFC-vechters gebokst. Maar tegen actieve vechters lijkt hij te ontwijken, en niet zonder reden want experts menen dat Paul geen enkle kans maakt tegen knokkers als de Italiaan.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page