UFC vechter Artem Lobov staat open voor overstap richting boksen of kickboksen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC vechter Artem Lobov staat open voor overstap richting boksen of kickboksen

UFC vechter Artem Lobov staat open voor overstap richting boksen of kickboksen

Het gebeurt niet veel dat er een omgekeerd geluid is als het gaat om een overstap in de vechtsport wereld

In een interview met de gerenommeerde website BJ Penn verklaarde UFC vechter Artem Lobov dat hij open staat voor een overstap naar het boksen of kickboksen. De afgelopen tijd horen wij alleen maar geluiden dat dit andersom is. een positieve stap of slechts een teaser? Artem Lobov bijgenaamd “The Russian Hammer” heeft zijn laatste twee gevechten verloren, maar is dat een reden om een overstap van het MMA naar het edele boksen te maken? Hij vreesde even dat de UFC hem zou laten gaan, maar daar blijkt geen sprake van, bovendien is de grote baas van de UFC Dana White eigenaar van Zuffa Boxing dus een stap die richting in zou ook een mogelijkheid zijn.

UFC vechter Artem Lobov staat open voor overstap richting boksen of kickboksen
Youtube

“The Russian Hammer” in navolging van Anthony Joshua

Afgelopen week berichten wij al dat boks grootheid en absoluut wereldkampioen Anthony Joshua benaderd is om bij de UFC (lees Zuffa Boxing) aan te sluiten voor het luttele bedrag van 350 miljoen pond. Geruchten gaan dat het team van Dana White volgende week als Joshua tegen Perker in de ring staat in Wales een gesprek aan wil gaan. “Misschien boksen of K1,” zei Lobov in de laatste aflevering van BJ Penn Radio. “Ik mis geen aanbiedingen. Ik heb veel aanbiedingen op tafel liggen. Een paar heel goede financiële aanbiedingen voor meer geld dan ik nu eigenlijk in de UFC sta. ” Hoewel het niet klinkt dat Lobov moeite zou hebben gehad om lucratieve kansen elders te vinden, is hij blij dat hij nog een kans krijgt in de UFC.

UFC, dit is de belangrijkste organisatie.

Dit is waar de moeilijkste match-ups zijn en dit is waar ik altijd naar op zoek ben, “zei hij. “Natuurlijk is het een plek waar ik wil zijn. Maar ik zou dat voorbereiden, als ik werd losgelaten, had ik een actieplan opgesteld. En ik wou er niet bij stilstaan, ik zou niet huilen of smeken of zoiets. Ik was klaar om verder te gaan en het volgende probleem aan te pakken en te kijken wat er daarna gebeurt. ” zegt hij vervolgens. Of en wanneer Lobov een switch maakt is niet duidelijk dat hij de aanbiedingen heeft liggen en er over nadenkt is een feit. Wij blijven het volgen.

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page