UFC vechter Abdul 'Razak' Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding Nieuws
Nieuws

UFC vechter Abdul 'Razak' Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding

UFC vechter Abdul 'Razak' Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding

Youtube
Youtube

Volgens een beëdigde verklaring waren twee vrouwen in de leeftijd van 20 en 22 jaar op of rond 23 maart naar de Varsity Tavern gegaan in Fort Worth, (Dallas Texas) om de verjaardag te vieren van een vriend, een politieagent uit Fort Worth die soms als beveiliger werkt bij de club. De 33-jarige Alhassan, afkomstig uit Ghana, werkte er die avond als portier. Alhassan wordt ervan beschuldigd de aangeschoten vrouwen naar huis te hebben gebracht en vervolgens beide vrouwen in een van hun huizen te verkrachten.

Drank in het spel

De 22-jarige vrouw vertelde onderzoekers van de Saginaw Police Department op 24 maart dat ze zo dronken was dat ze zich niets herinnerde van de nacht van de vermeende aanval. Haar jongere vriendin echter vertelde de politie dat ze zich herinnert hoe Alhassan haar met geweld zou hebben verkracht en vervolgens haar vriendin seksueel misbruikte.

Volgens de eigenaar van de Varsity Taver, die verder geen reactie wilde geven, heeft Alhassan vorige maand ontslag genomen met als reden 'persoonlijke omstandigheden'. Ook UFC heeft geen commentaar gegeven op de tenlastelegging van de vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws