UFC vechter Abdul ‘Razak’ Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC vechter Abdul ‘Razak’ Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding

UFC vechter Abdul ‘Razak’ Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding

UFC vechter Abdul ‘Razak’ Alhassan sloeg Niko Price binnen 43 seconden knock-out tijdens UFC 228. Vijf maanden eerder werd Alhassan vrijgelaten met een borg van 20.000 dollar. Nu wordt hem Aanranding ten laste gelegd. Dat meldt de Amerikaanse website Star-Telegram.
Alhassan aangeklaagd wegens vermeende aanranding
Youtube

Volgens een beëdigde verklaring waren twee vrouwen in de leeftijd van 20 en 22 jaar op of rond 23 maart naar de Varsity Tavern gegaan in Fort Worth, (Dallas Texas) om de verjaardag te vieren van een vriend, een politieagent uit Fort Worth die soms als beveiliger werkt bij de club. De 33-jarige Alhassan, afkomstig uit Ghana, werkte er die avond als portier. Alhassan wordt ervan beschuldigd de aangeschoten vrouwen naar huis te hebben gebracht en vervolgens beide vrouwen in een van hun huizen te verkrachten.

Drank in het spel

De 22-jarige vrouw vertelde onderzoekers van de Saginaw Police Department op 24 maart dat ze zo dronken was dat ze zich niets herinnerde van de nacht van de vermeende aanval. Haar jongere vriendin echter vertelde de politie dat ze zich herinnert hoe Alhassan haar met geweld zou hebben verkracht en vervolgens haar vriendin seksueel misbruikte.

Volgens de eigenaar van de Varsity Taver, die verder geen reactie wilde geven, heeft Alhassan vorige maand ontslag genomen met als reden ‘persoonlijke omstandigheden’. Ook UFC heeft geen commentaar gegeven op de tenlastelegging van de vechters.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page