UFC-vechtbaas gaat wangklappen! 'Dit jaar nog live' Nieuws
Nieuws

UFC-vechtbaas gaat wangklappen! 'Dit jaar nog live'

UFC-vechtbaas gaat wangklappen! 'Dit jaar nog live'

UFC-president Dana White breidt zijn bereik uit met de lancering van Power Slap League. Een organisatie die het wangklappen promoot met plannen om eind 2022 te lanceren.

Details over de wangklap organisatie werden gisteren onthuld tijdens een ontmoeting met de Nevada Athletic Commission. Waar het bestuursorgaan een petitie goedkeurde om de sport binnen de staat te reguleren.

Er op los klappen

Wangklap gevechten zijn de afgelopen jaren een populaire activieit geworden. Voornamelijk door virale video's op sociale media waarin strijders elkaar met open handen op de wangen slaan totdat één persoon niet meer kan doorgaan (lees verder onder video).

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dana White (@danawhite)

In veel van de best beoordeelde video's valt een persoon bewusteloos neer nadat hij een gemene klap heeft gekregen van een andere strijder. Een recente wedstrijd vond plaats in de Arnold Classic in Columbus, Ohio. Waar Logan Paul als commentator diende met de voormalige gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, die ook op het podium zat om getuige te zijn van het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws