UFC uitgedaagd door Bellator vechtbaas! 1 miljoen inzet Nieuws
Nieuws

UFC uitgedaagd door Bellator vechtbaas! 1 miljoen inzet

UFC uitgedaagd door Bellator vechtbaas! 1 miljoen inzet

Scott Coker daagt Dana White uit voor UFC en Bellator cross-promotiegevecht met AJ McKee. Afgelopen weekend won McKee nog 1 miljoen met het verslaan van voormalig kampioen Patricio Freire.

Bellator-president Scott Coker daagde UFC-president Dana White uit voor een UFC en Bellator cross-promotiegevecht met McKee. McKee versloeg Freire tijdens de headliner van Bellator 263 om de nieuwe vedergewicht kampioen te worden. In het proces nam McKee de hoofdprijs van $ 1 miljoen mee naar huis.

McKee is zelfs zo goed dat Coker gelooft dat hij het goed doet tegen de beste vedergewichten die de UFC te bieden heeft. Waaronder de huidige UFC-vedergewicht kampioenen Alexander Volkanovski en voormalig kampioen Max Holloway. Coker doet poging nummer zoveel om de UFC uit te dagen maar weet al dat het niet zal gebeuren.

Ze doen het toch niet

,,Ik zou graag zien dat McKee ook tegen andere mensen vecht, zoals jullie ook zouden willen. Maar het gaat niet gebeuren omdat het niet het bedrijfsmodel van de UFC is om het te doen", zegt Coker. Vertel me dat deze jongen daar nu niet naar binnen kan gaan om met iemand te vechten. Iedereen weet dat hij het kan. Dus als ze het willen doen, doen we het zo", zei Coker.

Wat Coker betreft, McKee is het beste vedergewicht ter wereld en hij gelooft dat hij een kans zou maken tegen iedereen die de UFC te bieden heeft. Volgens Coker staat Bellator heel erg open voor het houden van een cross-promotie-supergevecht met McKee, maar hij gelooft dat White niet geïnteresseerd zal zijn om tegen het UFC-model in te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws