UFC-ster Ngannou boksen tegen Fury, ‘Ik sta er zeker voor open’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster Ngannou boksen tegen Fury, ‘Ik sta er zeker voor open’

UFC-ster Ngannou boksen tegen Fury, ‘Ik sta er zeker voor open’

UFC-ster Ngannou boksen tegen Fury, 'Ik sta daar zeker voor open'

Francis Ngannou staat open voor een bokswedstrijd met koning Tyson Fury. De kersverse UFC-zwaargwicht kampioen ziet een boksclash wel zitten met de Brit.

UFC-president Dana White wil een zo groot mogelijk gevecht voor Ngannou mogelijk maken. Het grootste PPV-gevecht in MMA op dit moment is een botsing tussen Jon Jones en Ngannou. Echter staan Jones en White ver uit elkaar wat betreft de voorwaarden voor een dergelijk gevecht.

Ngannou, de kersverse UFC-zwaargewichtkampioen, vertelt TMZ Sports dat hij het scenario van WBC-wereldkampioen Tyson Fury zeer serieus neemt. Vóór zijn nederlaag tegen Ngannou, toonde toenmalige UFC-kampioen Stipe Miocic zijn interesse in een bokswedstrijd met Fury, of verenigde kampioen Anthony Joshua.

Niet tegen Mike Tyson

Topkokker Ngannou, die er echt van droomde bokser te worden, zou het heerlijk vinden om Fury te ontmoeten in een gesanctioneerd gevecht. ,,Absoluut. Daar sta ik voor open. Onthoud dat boksen mijn primaire droom was en ik heb nog steeds het vuur, de droom leeft in mij en ik geloof dat ik op een gegeven moment een stap ga maken,” zei Ngannou.

De UFC-ster hij heeft geen interesse in een oefengevecht met iemand als Mike Tyson, maar een gevecht met Fury om de WBC-titel zou hij zeker doen. ,,Ik wil niet tegen Mike Tyson vechten, maar ik zou wel tegen een andere zwaargewicht bokser zoals Tyson Fury willen vechten,” zei Ngannou.

Bekijk ook

🎥 Kickbokser trapt rivale dubbel met brute leverkick

Janet Todd trapte met een brute leverkick Anne Line Hogstad dubbel

Poolse topknokker Blachowicz verdedigt UFC-titel tegen ‘KO’ killer Teixeira

Jan Blachowicz verdedigt zijn UFC licht zwaargewicht titel tegen de Braziliaan Glover Teixeira

Onschuldig: UFC’er na jaar uit gevangenis ontslagen

De Pool blijkt al die tijd onschuldig in de cel te hebben gezeten.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page