UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller'

UFC-ster Ngannou beestachtig gegroeid! 'Kilo knaller'

Francis Ngannou ziet er enorm uit in de nieuwste trainingsvideo van de UFC kampioen. Zelf beweert dat de UFC ster dat hij 140 kilo weegt. De topatleet was al een gevaar in de zwaargewicht divisie, nu lijkt dat te zijn toegenomen.

UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou was onlangs in Colorado om zijn vriend Kamaru Usman te helpen zich voor te bereiden op zijn UFC-weltergewicht titelverdediging bij UFC 278. 'The Predator' uploadde enkele beelden van die reis en toonde een veel grotere lichaamsbouw dan we gewend zijn te zien van de Kameroener (lees verder onder video).

Wat een reus

Op een bepaald moment in de video praat Ngannou met UFC-lichtgewicht Justin Gaethje. Tegen Gaethje onthult Ngannou dat hij ongeveer 12 kilo boven de UFC-zwaargewicht limiet is. De video laat ook zien dat Ngannou zelf wat traint in het zwembad in de Trevor Wittmans Elevation Fight Team-sportschool.

In het laatste gevecht van Ngannou, tegen Ciryl Gane, woog hij 116 kilo. Het lichtste wat hij ooit heeft gewogen in de UFC is 114 kilo. Dat was toen hij voor het eerst vocht tegen Curtis Blaydes, in 2016.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws