UFC-ster McGregor zweert alcohol af! Ik drink geen druppel meer' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor zweert alcohol af! Ik drink geen druppel meer'

UFC-ster McGregor zweert alcohol af! Ik drink geen druppel meer'

Conor McGregor wil weer in gevechtsvorm komen en laat daarvoor even de alcohol links liggen. Ook van zijn eigen Whiskymerk 'Proper Twelve' zal hij geen druppel meer nuttigen.

De laatste keer dat we McGregor in actie zagen, leek hij doodsbedreigingen te schreeuwen naar Dustin Poirier en zijn familie. Waarna hij op een brancard werd afgevoerd. De voormalige UFC licht en vedergewicht kampioen had tijdens die wedstrijd een gebroken been opgelopen. En boekte zijn tweede TKO-verlies tegen Poirier in 2021.

Gisteren verscheen de Ier op Instagram om te laten doorschemeren dat er een volledig trainingskamp in het verschiet ligt voor een nog nader te noemen tegenstander. In zijn bericht verklaarde McGregor ook dat hij zich tijdens de training zou onthouden van alcohol. Deze boodschap was natuurlijk verweven in een advertentie voor zijn whisky en biermerk.

ik drink geen druppel meer

,,Voor mijn vechtfans wil ik zeggen dat ik weet dat ik mezelf vermaak met mijn drankjes. Maar zeer binnenkort zal ik mezelf weer volledig onderdompelen in training. Met volledige onthouding van mijn prachtige creaties van whisky en bier", aldus McGregor die verder lijkt te genieten van het uitzicht op zijn tuin.

Potentiële tegenstanders voor McGregor blijven er in overvloed. Ondanks dat hij drie van zijn laatste vier gevechten heeft verloren, blijft McGregor een grote kaartverkoper voor de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws