UFC-ster McGregor weer voor de rechter vandaag! 'Boeide hem niks' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor weer voor de rechter vandaag! 'Boeide hem niks'

UFC-ster McGregor weer voor de rechter vandaag! 'Boeide hem niks'

Conor McGregor de voormalige UFC-kampioen is aangeklaagd voor een extra overtreding in combinatie met een aantal bestaande. De Ier stond vandaag voor de rechtbank wegens twee aanklachten van gevaarlijk rijgedrag welke eerder dit jaar plaatsvond.

Na de hoorzitting zei een advocaat van McGregor dat de nieuwe aanklacht betrekking heeft op een beschuldiging van onvoorzichtig rijden. De UFC-ster werd op 22 maart aangehouden omdat hij met hoge snelheid in zijn Bentley Continental GT over de snelweg had gereden op de ringweg van Dublin in Ierland.

McGregor verscheen reeds eerder op 7 april voor de rechtbank wegens twee aanklachten van gevaarlijk rijgedrag. Hij wordt ook beschuldigd van rijden zonder verzekering en rijbewijs, en het niet kunnen overleggen van een verzekeringsbewijs of rijbewijs.

Lekker filmen

Het lijkt McGregor allemaal niet te boeien en hij zat dan ook achter in de rechtszaal tijdens de hoorzitting. McGregor verliet de rechtbank en zei: "Ik ga deze film nu opnemen. Gaat heel leuk worden." De Ier heeft een rol gekregen in de remake van de filmklassieker 'Road House'.

Voordat hij vertrok in een zwarte Mercedes, zei hij dat hij over een paar dagen naar het buitenland vliegt om te beginnen met filmen, en hoopt snel weer te kunnen vechten. De zaak moet op 24 november voor de rechtbank worden afgehandeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws