UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! 'Drank dieet'
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! ‘Drank dieet’

UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! ‘Drank dieet’

UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! 'Drank dieet'

Conor McGregor ontkent het gebruik van doping. Na de laatste video die hij plaatste waarin hij schreeuwend te zien was met een opgepompt lichaam, werd hij beschuldigd van het gebruik van stimulerende middelen.

Topatleet McGregor is sinds juni vorig jaar niet meer in de UFC-kooi verschenen. De laatste keer deelde hij deze kooi met Dustin Poirier in hun trilogie en verloor hij door een beenblessure. De 33-jarige was in herstel en is nu volledig genezen.

Alleen maar whisky

Hoewel hij al meer dan een jaar niet heeft deelgenomen aan wedstrijden, houdt ‘The Notorious’ contact met fans via zijn sociale media, met name Twitter. McGregor reageerde op speculatie van doping-gebruik nadat hij zijn gespierde lichaam in een bericht op sociale media had getoond.

The Notorious One plaatste de video met het bijschrift: ,,De krachtigste twitter ooit.’ Veel fans en mede-UFC-vechters hadden zware kritiek op de video van McGregor. Ze gaven Conor een paar stevige antwoorden. Waarna de Ier de post weer verwijderde.

Dieet

De blogger Matt Marenic vroeg McGregor in een reactie op Twitter. Hij vroeg: ,,Wat gebruik je? Daar wil ik wat van.” Conor McGregor, die altijd een agressor was op sociale media, ergerde zich aan zijn opmerking en antwoordde met een korte beschrijving van zijn dieet. Wat vooral uit drank zou bestaan; Proper Twelve whiskey en Forged Irish Stout”, aldus de Ierse ster.

Dit is niet de eerste keer dat McGregor wordt geconfronteerd met geruchten over doping-gebruik. Ten eerste lijkt McGregor afwezig te zijn in de USADA-pool dwz hij lange tijd niet getest is op doping. En is dit jaar helemaal niet getest.

Bekijk ook

KO klapper in 19 sec! UFC'er Ben Rothwell maakt knaldebuut bij BKFC

KO klapper in 19 sec! UFC’er Ben Rothwell maakt knaldebuut bij BKFC

Rothwell die als een razende tekeer ging lijkt gemaakt voor het blote vuist boksen

Tarik Khbabez favoriet over Sergej Maslobojev voor Collision 4

Tarik Khbabez favoriet over Sergej Maslobojev voor Collision 4

Tarik Khbabez wordt als favoriet aangemerkt

Rus beukt tegenstander zwaar door de ring in MMA-pot

Rus beukt tegenstander zwaar door de ring in MMA-pot (video)

Ruslan Kostin maakte snel werk van zijn tegenstander Magomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page