UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! 'Drank dieet' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! 'Drank dieet'

UFC-ster McGregor van doping gebruik beschuldigd! 'Drank dieet'

Conor McGregor ontkent het gebruik van doping. Na de laatste video die hij plaatste waarin hij schreeuwend te zien was met een opgepompt lichaam, werd hij beschuldigd van het gebruik van stimulerende middelen.

Topatleet McGregor is sinds juni vorig jaar niet meer in de UFC-kooi verschenen. De laatste keer deelde hij deze kooi met Dustin Poirier in hun trilogie en verloor hij door een beenblessure. De 33-jarige was in herstel en is nu volledig genezen.

Alleen maar whisky

Hoewel hij al meer dan een jaar niet heeft deelgenomen aan wedstrijden, houdt 'The Notorious' contact met fans via zijn sociale media, met name Twitter. McGregor reageerde op speculatie van doping-gebruik nadat hij zijn gespierde lichaam in een bericht op sociale media had getoond.

The Notorious One plaatste de video met het bijschrift: ,,De krachtigste twitter ooit.' Veel fans en mede-UFC-vechters hadden zware kritiek op de video van McGregor. Ze gaven Conor een paar stevige antwoorden. Waarna de Ier de post weer verwijderde.

Dieet

De blogger Matt Marenic vroeg McGregor in een reactie op Twitter. Hij vroeg: ,,Wat gebruik je? Daar wil ik wat van.” Conor McGregor, die altijd een agressor was op sociale media, ergerde zich aan zijn opmerking en antwoordde met een korte beschrijving van zijn dieet. Wat vooral uit drank zou bestaan; Proper Twelve whiskey en Forged Irish Stout", aldus de Ierse ster.

Dit is niet de eerste keer dat McGregor wordt geconfronteerd met geruchten over doping-gebruik. Ten eerste lijkt McGregor afwezig te zijn in de USADA-pool dwz hij lange tijd niet getest is op doping. En is dit jaar helemaal niet getest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws