UFC-ster McGregor reageert op klap in gezicht! 'Die kwam aan' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor reageert op klap in gezicht! 'Die kwam aan'

UFC-ster McGregor reageert op klap in gezicht! 'Die kwam aan'

Conor McGregor reageert op een video waarin Nate Diaz de vriend van MMA-vechter Dillon Danis in het gezicht slaat. Het was afgelopen weekend in Madison Square Garden in New York City bij UFC 281. Waar Diaz betrokken was bij een woordenwisseling na het evenement.

Blijkbaar is er een klap uitgedeeld door Diaz, maar volgens de videobeelden niet direct op Danis gericht. Toen UFC-president Dana White werd gevraagd naar de video waarin Nate Diaz betrokken was, was zijn antwoord eenvoudig: “Dat is een schok. Deed hij dat echt?"

Niet de laatste keer

Dit is niet de eerste keer, en waarschijnlijk niet de laatste keer, dat Diaz en zijn entourage ruzie krijgen 'buiten' de MMA-kooi. Het was tijdens de bokswedstrijd van Jake Paul met Anderson Silva op 29 oktober, waar Diaz en team uit het gebouw werden geëscorteerd nadat de UFC-veteraan naar verluidt probeerde een backstage-vechtpartij te beginnen.

Conor McGregor reageerde ook op de 'klap' van Diaz en ging naar 'Twitter' met de opmerking: ''Haha mooie stoot., die kwam aan" McGregor, 34, heeft ook een geschiedenis met Nate Diaz, aangezien de twee elkaar ontmoetten op UFC 196 en UFC 202 waarbij McGregor werd verslagen in het eerste gevecht, om vervolgens terug te keren naar de Octagon en Diaz te verslaan in de herkansing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws