UFC-ster McGregor: 'ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi'
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor: ‘ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi’

UFC-ster McGregor: ‘ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi’

Conor McGregor is er zeker van hij wordt net zo rijk als topvoetballers Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De topvechter is al goed op weg en weet ook precies wanneer dit gaat gebeuren.

Je haat hem of houdt van hem maar McGregor is van ver gekomen. Ooit in de rij bij de sociale dienst verwierf de Ier zich een fortuin, door er letterlijk voor te vechten. In zijn tijd bij als vechter bij Cage Warriors werd hij ontdekt door het Amerikaanse UFC en de rest is geschiedenis.

Een van de rijksten

McGregor gelooft dat het hem nog maar drie jaar zal kosten om de zesde miljardair in de sport te worden, de Iers onthulde zijn ambitie heeft in een Twitter vraag en antwoord met fans. De 32-jarige topvechter die zijn nettowaarde naar bijna £ 200 miljoen zag stijgen, beantwoorde vragen van zijn 8,3 miljoen volgers op het sociale mediaplatform.

Toen McGregor de vraag kreeg over de tijdschaal waarop hij miljardair zou worden, antwoordde hij: ‘Als ik 35 jaar oud wordt’. Mocht de Ier zijn doel bereiken en in 2024 miljardair worden, dan zou hij in de voetsporen treden van Floyd Mayweather Michael Jordan en voetbal supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Bekijk ook

1e ronde ‘KO’! The Burmese Python sloopt rivaal (video)

Voor de Nederlandse MMA-fans is de Birmees La N Sang geen onbekende.

Afblijven! Chaos breekt uit bij Bellator MMA persconferentie (video)

Het begon allemaal toen beide mannen zich niet gerespecteerd voelden

Wat slecht! Eén bak ellende tijdens MMA-evenement

Helemaal lekker ging het niet tijdens het GFC 13 toernooi in Dagestan gisteren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page