UFC-ster McGregor: 'ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor: 'ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi'

UFC-ster McGregor: 'ik wordt net zo bizar rijk als Ronaldo en Messi'

Conor McGregor is er zeker van hij wordt net zo rijk als topvoetballers Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De topvechter is al goed op weg en weet ook precies wanneer dit gaat gebeuren.

Je haat hem of houdt van hem maar McGregor is van ver gekomen. Ooit in de rij bij de sociale dienst verwierf de Ier zich een fortuin, door er letterlijk voor te vechten. In zijn tijd bij als vechter bij Cage Warriors werd hij ontdekt door het Amerikaanse UFC en de rest is geschiedenis.

Een van de rijksten

McGregor gelooft dat het hem nog maar drie jaar zal kosten om de zesde miljardair in de sport te worden, de Iers onthulde zijn ambitie heeft in een Twitter vraag en antwoord met fans. De 32-jarige topvechter die zijn nettowaarde naar bijna £ 200 miljoen zag stijgen, beantwoorde vragen van zijn 8,3 miljoen volgers op het sociale mediaplatform.

Toen McGregor de vraag kreeg over de tijdschaal waarop hij miljardair zou worden, antwoordde hij: 'Als ik 35 jaar oud wordt'. Mocht de Ier zijn doel bereiken en in 2024 miljardair worden, dan zou hij in de voetsporen treden van Floyd Mayweather Michael Jordan en voetbal supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws