UFC-ster Khabib zegt dat steun voor McGregor SLECHT is voor MMA Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib zegt dat steun voor McGregor SLECHT is voor MMA

UFC-ster Khabib zegt dat steun voor McGregor SLECHT is voor MMA

Khabib Nurmagomedov heeft zijn vete opnieuw aangewakkerd met Conor McGregor. De voormalige UFC-kampioen zegt dat de MMA-sport in een kwaad daglicht komt als mensen de Ier blijven steunen.

De 33-jarige Ierse UFC-superster kreeg een gruwelijke nederlaag voor zijn kiezen tegen Dustin Poirier met het breken van zijn enkel. Een week geleden delfde McGregor het onderspit in hun trilogie gevecht op UFC 264.

McGregor die zijn enkel brak in de eerste ronde tegen Poirier, naar huis ging met een TKO-overwinning (via doktersonderbreking) in Las Vegas. In de aanloop en na het gevecht strooide McGregor een hele puinbak over zijn rivaal heen, wat veel afgrijzen en commentaar opleverde.

Afgrijzen

Khabib, die McGregor versloeg in 2018 haalt uit naar de Ier vanwege zijn controversiële acties binnen en buiten de achthoek. De Rus is verbijsterd over het waarom fans tweeten ter ondersteuning van McGregor.

,,Geld en roem laten zien wie je bent", zei hij tegen ESPN. De hele tijd horen we dat geld en roem mensen veranderen. Nee. Als geld en roem komen, laten deze twee dingen zien wie je bent. En wat heeft [McGregor] gedaan? Hij sloeg een oude man in een kroeg (2019). En nu beledigde en bedreigde hij Poirier zelfs met de dood."

,,Jullie kunnen alles zien wat hij deed en begrijpen, het is net zoals Dustin zei: 'Deze man is een zak met stront. Ik zag veel tweets hem proberen te steunen. Hoe ga je deze man steunen? Als kinderen, jonge generaties naar hem kijken, naar deze sport kijken? Als de MMA-gemeenschap [deze] slechte mensen gaat steunen, gaat deze sport het slecht af."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws