UFC-ster Khabib sloopt Sambo-vechter (video)
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib sloopt Sambo-vechter (video)

UFC-ster Khabib sloopt Sambo-vechter (video)

Khabib Nurmagomedov sloopte zijn tegenstander tijdens de World Combat Sambo Championships. Een video van het gevecht dook recentelijk weer op.

Voordat hij zijn weg naar de top in de UFC maakte was de Rus al een geduchte vechter. Voormalig UFC-kampioen Khabib is tweevoudig wereldkampioen sambo en maakte faam met zijn harde vechtstijl.

Geen schijn van kans

De video toont een 22-jarige Khabib, in het blauw, die wordt neergehaald en overleeft op de grond voordat hij de positie omkeert. Eenmaal bovenaan scoorde Nurmagomedov zijwaartse controle en nam een ​​adempauze voordat hij zijn sloopwerk begon.

Khabib stopte in de herfst van 2020 met MMA en hield een emotionele afscheidsspeech kort nadat hij Justin Gaethje had verslagen om de UFC-lichtgewicht titel te behouden. Die overwinning leverde hem een perfect 29-0 record op.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page