UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.De voormalige UFC-kampioen onthulde in een live vraag en antwoord sessie op Facebook, dat als er een goed bod komt hij het voetbalveld op zal gaan.

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie die hij gewoonlijk op zijn officiële Facebook-pagina met zijn fans houdt, onthulde de Rus dat hij bereid zou zijn zijn tweede droom in de sportwereld te verwezenlijken, professioneel voetballen.

Het liefste zou Khabib bij Real Madrid spelen, maar onthulde dat hij veel aanbiedingen kreeg om voetballer te worden en bekende dat ,,het krijgen van een interessant aanbod, ik het zou accepteren”, aldus de topvechter.

Mooie aanbiedingen

,,Veel voetbalclubs boden me een contract aan. Maar ik moet mijn lichaamsbouw veranderen, wat in overeenstemming is met de sport. De lichaamsbouw van voetbal is een beetje anders dan die van MMA. Maar ik weet het niet, als ze me een interessant aanbod doen, zal ik het zeker accepteren”, zei Khabib.

,,Het bereiken van een professioneel niveau is een jongensdroom. Ik heb altijd de wens gehad om het mooie spel competitief te proberen. Bovendien heb ik veel contacten zoals Aleksander Ceferin (UEFA-voorzitter), de eigenaar van PSG en zelfs met Cristiano Ronaldo”, aldus Khabib.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page