UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video) Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video)

UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video)

Nelly Gonzalez had maar een wens, op de foto gaan met haar held Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen. De 66-jarige fan van de vechter stond te springen om met haar idool op de foto te gaan.

De vrouw uit Californië trok de stoute schoenen aan reed naar Las Vegas, wetende dat Khabib daar te vinden was. Zonder garanties Khabib überhaupt te ontmoeten reed Gonzalez vier uur naar het UFC-hoofdkwartier. Haar plan was om in Las Vegas een bord omhoog te houden en te hopen dat haar inspanningen opgemerkt zouden worden. Het plan werkte tot in de puntjes.

UFC-Baas Dana White dat de gepensioneerde dame gespot in Las Vegas: ,,Ik stond versteld toen ik hoorde dat zij in 40 graden hitte stond te wachten", zegt White. ,,Ik kon alleen maar denken dat dat ongelooflijk is en laten we haar zo snel mogelijk hierheen (UFC-hoofdkantoor) moesten krijgen. "

Dankbaar

White stelde van alles in het werk om een ontmoeting met Nurmagomedov te regelen. De twee facetimeden met White en poseerden voor een foto.

,,Het betekende de wereld voor mij om hem (Khabib. red. ), te ontmoeten. Het is onmogelijk om in woorden uit te drukken hoe geweldig het is om iemand te ontmoeten van wie je een grote fan bent vanwege de manier waarop hij zich gedraagt ​​en anderen inspireert", aldus Gonzalez. ,,En ik moet Dana White en Ali Abdelaziz (manager van Khabib. red) bedanken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws