UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video)
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video)

UFC-ster Khabib laat wens fan (66) in vervulling gaan (video)

Nelly Gonzalez had maar een wens, op de foto gaan met haar held Khabib Nurmagomedov de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen. De 66-jarige fan van de vechter stond te springen om met haar idool op de foto te gaan.

De vrouw uit Californië trok de stoute schoenen aan reed naar Las Vegas, wetende dat Khabib daar te vinden was. Zonder garanties Khabib überhaupt te ontmoeten reed Gonzalez vier uur naar het UFC-hoofdkwartier. Haar plan was om in Las Vegas een bord omhoog te houden en te hopen dat haar inspanningen opgemerkt zouden worden. Het plan werkte tot in de puntjes.

UFC-Baas Dana White dat de gepensioneerde dame gespot in Las Vegas: ,,Ik stond versteld toen ik hoorde dat zij in 40 graden hitte stond te wachten”, zegt White. ,,Ik kon alleen maar denken dat dat ongelooflijk is en laten we haar zo snel mogelijk hierheen (UFC-hoofdkantoor) moesten krijgen. “

Dankbaar

White stelde van alles in het werk om een ontmoeting met Nurmagomedov te regelen. De twee facetimeden met White en poseerden voor een foto.

,,Het betekende de wereld voor mij om hem (Khabib. red. ), te ontmoeten. Het is onmogelijk om in woorden uit te drukken hoe geweldig het is om iemand te ontmoeten van wie je een grote fan bent vanwege de manier waarop hij zich gedraagt ​​en anderen inspireert”, aldus Gonzalez. ,,En ik moet Dana White en Ali Abdelaziz (manager van Khabib. red) bedanken.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page