UFC-ster Khabib geeft fan advies die Jorge Masvidal wil slopen Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib geeft fan advies die Jorge Masvidal wil slopen

UFC-ster Khabib geeft fan advies die Jorge Masvidal wil slopen

De jongeman wil wraak nemen op Masvidal wat geen gemakkelijke taak zal aangezien deze gezien wordt als 'The Baddest Motherfucker' binnen de UFC. In een hilarisch interview vroeg de fan Khabib om zijn advies over hoe het beste Masvidal aan te pakken.

'Ik wil een vechter worden. Want mijn vriendin ging uit in Miami en ze vertelde me dat ze een meidenavond had. En toen kwam ze terecht bij Jorge Masvidal. En hij met haar naar bed ging. Dus nu wil ik met die vent vechten. " beweerde de jongeman.

Koop een pitbull

“Dus wat is volgens jou het belangrijkste aspect voor mij om te beginnen met trainen? Als ik hem in elkaar wil slaan? " Khabib wilde wel antwoorden en vroeg "Hoe oud ben jij?" Waarop de fan antwoordde "Ik ben 26."

"Dat is te oud om te beginnen," zei Khabib. De fan antwoordde dat hij in zijn dromen wel honderd vliegende knieën uitdeelde aan Masvidal, misschien moet ik hem in een restaurant aanvallen?" Khabib antwoordde dat de man beter een pitbull kan kopen omdat hij anders geen kans maakt tegen Masvidal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws