UFC-ster Conor McGregor toont nieuwe spierbundels Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor toont nieuwe spierbundels

UFC-ster Conor McGregor toont nieuwe spierbundels

Conor McGregor, UFC-superster en succesvol zakenman ziet er geweldig uit op een nieuwe foto op sociale media. De Ier voelt zich 'opgepompt' terwijl hij met zijn dikke spierballen pronkt.

De Ier heeft een recent knock-out verlies achter zich tegen Dustin Poirier eerder dit jaar. Alhoewel zwaar favoriet ging McGregor zwaar onderuit. Echter herpakte de Ier zich werkt aan zijn terugkomst en heeft een derde gevecht in het vooruitzicht tegen Poirier.

Stop met MMA-vechten

UFC-baas Dana White hint op McGregor vs Poirier 3 in de zomer. Zo te zien wil McGregor niets aan het toeval overlaten en lijkt zich al voor te bereiden op wat komen gaat. Toch vinden critici dat de Ier beter kan stoppen met MMA-vechten.

Bokslegende George Foreman verklaarde in een recentelijk interview dat McGregor beter is in boksen. Zo zou hij de MMA-handschoenen aan de wilgen moeten hangen en een gevecht met bokskoning Manny Pacquiao moeten nastreven.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/ufc-ster-conor-mcgregor-moet-stoppen-met-mma-vechten/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws