UFC Ster Conor McGregor superblij met onze Dave Roelvink Nieuws
Nieuws

UFC Ster Conor McGregor superblij met onze Dave Roelvink

UFC Ster Conor McGregor superblij met onze Dave Roelvink
UFC Ster Conor McGregor superblij met onze Dave Roelvink

Wat zouden UFC Ster Conor McGregor en Dave Roelvink met elkaar gemeen kunnen hebben? Antwoord de vechtsport.

Conor McGregor is een geduchte MMA-vechter en heeft miljoenen verdiend met een potje boksen tegen legende Floyd Mayweather. Dave Roelvink daarentegen kan zelf ook een aardig potje boksen en heeft dat wel laten zien tijdens Boxing Influencers. Overigens kan broertje Donny ook een aardig stukje boksen.

Dave is een groot fan van McGregor en heeft dan ook een levensgroot schilderij van 'The Notorious' boven zijn bank hangen. Om te laten zien dat hij McGregor hoog heeft zitten deelde Dave een foto van zichzelf met het schilderij op social media.

Idool

Het moet gezegd worden dat het schilderij zeker indrukwekkend is. Ook viel het kiekje McGregor zelf op die het dan ook deelde onder zijn talrijke volgers. Wat is er mooier als je als fan erkenning krijgt en je idool jouw foto deelt.

Overigens waren het de volgers van Dave die McGregor massaal hadden getagged in de post. Want zo'n plaatje verdiend aandacht. Wellicht dat Dave en McGregor ooit samen eens zullen trainen. MMA is iets waar Dave ook niet voor uit de weg zal gaan. Voor nu een mooi plaatje…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws