UFC-ster Conor McGregor stuurt een treiter bericht aan Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor stuurt een treiter bericht aan Floyd Mayweather

UFC-ster Conor McGregor stuurt een treiter bericht aan Floyd Mayweather

Conor McGregor heeft een Instagram-bericht gepost waarin hij Floyd Mayweather treitert in de aanloop naar zijn aanstaande 44e verjaardag. En het heeft alles met geld te maken.

Doordat Mayweather niet veel meer in actie is geweest als vechter, is zijn vermogen iets gedaald. Hoewel hij nog steeds naar verluidt maar liefst £ 510 miljoen waard is. Echter overstijgt McGregor dit onder andere door zijn succes als zakenman naast het vechten.

Pesterij

Desalniettemin kon McGregor de verleiding niet volstaan om de Amerikaanse ster te bespotten voor zijn verjaardag aanstaande woensdag. Met een sneer omdat Mayweather uit de Forbes-lijst van de top tien van best betaalde atleten in 2020 was verdwenen..

McGregor plaatste een foto van zichzelf die het tegen Mayweather opzette, samen met het onderschrift: ,,Gefeliciteerd met je verjaardag Floyd! We missen je op de Forbes.''

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/voormalig-tv-ster-en-mma-vechter-aaron-chalmers-met-pensioen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws