UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk Nieuws
Nieuws

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk
UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De Ierse whisky is naar verluidt meer dan € 200 miljoen waard.

McGregor, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht, ging eerder dit jaar met pensioen uit het MMA, maar staat nog steeds op de officiële website van de UFC als een gerangschikte vechter.

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor hoeft echter nooit meer in de MMA-kooi te stappen. Aangezien de Ier meer verdient aan zijn Whisky merk dan aan het knokken. Volgens berichten in de Independent is Proper Twelve inmiddels ruim €200 miljoen waard.

Nooit meer vechten

Recentelijk fuseerde McGregor met het Mexicaanse Tequila-bedrijf Jose Cuervo Tequila. Voor de duidelijkheid Jose Cuervo Tequila is de best verkochte Tequila ter wereld en de eigenaren zijn samen $ 5,1 miljard waard.

De eigenaar van Jose Cuervo Tequila, Becle SAB de CV, heeft 1.531 miljoen peso (€ 58,3 miljoen) uitgegeven toen het een extra belang van 29 procent in Eire Born Spirits verwierf. Eire Born Spirits is het bedrijf van McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws