UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De Ierse whisky is naar verluidt meer dan € 200 miljoen waard.

McGregor, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht, ging eerder dit jaar met pensioen uit het MMA, maar staat nog steeds op de officiële website van de UFC als een gerangschikte vechter.

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor hoeft echter nooit meer in de MMA-kooi te stappen. Aangezien de Ier meer verdient aan zijn Whisky merk dan aan het knokken. Volgens berichten in de Independent is Proper Twelve inmiddels ruim €200 miljoen waard.

Nooit meer vechten

Recentelijk fuseerde McGregor met het Mexicaanse Tequila-bedrijf Jose Cuervo Tequila. Voor de duidelijkheid Jose Cuervo Tequila is de best verkochte Tequila ter wereld en de eigenaren zijn samen $ 5,1 miljard waard.

De eigenaar van Jose Cuervo Tequila, Becle SAB de CV, heeft 1.531 miljoen peso (€ 58,3 miljoen) uitgegeven toen het een extra belang van 29 procent in Eire Born Spirits verwierf. Eire Born Spirits is het bedrijf van McGregor.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page