UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp

UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp

Conor McGregor de grote ster van de UFC is een ernstig zieke vrouw te hulp gekomen. De inmiddels steenrijke Ier doneerde een flink bedrag voor een vitale functies monitor.

De Ierse vechter stortte €5.000 om het levensreddende apparaat aan te schaffen. De Ier deed vorig jaar al een grote gift in de medische sfeer. Door anti-covid 19 materiaal te schenken aan ziekenhuizen in zijn land.

De vrouw in kwestie Catherine O’Leary (43), die met het Locked In Syndrome leeft, wordt verzorgd door haar ouders. De familie heeft aan het begin van het jaar een GoFundMe-pagina gemaakt.

Hart van goud

Om te helpen bij het financieren van de nieuwe monitor voor vitale functies voor Catherine ter vervanging van het model dat ze momenteel gebruikte, dat verouderd was en haar vingers begon te beschadigen.

Het doel van de familie werd snel overtroffen toen MMA-ster Conor McGregor € 5000 schonk. Dit betekende dat elk extra geld kon worden gebruikt om Catherine’s monitor elk jaar te kalibreren en rechtstreeks naar haar doorlopende zorg zou gaan. De nieuwe monitor voor Catherine is eerder deze week gearriveerd tot grote vreugde van haar familie.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page