UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp

UFC-ster Conor McGregor schiet ernstig zieke vrouw te hulp

De Ierse vechter stortte €5.000 om het levensreddende apparaat aan te schaffen. De Ier deed vorig jaar al een grote gift in de medische sfeer. Door anti-covid 19 materiaal te schenken aan ziekenhuizen in zijn land.

De vrouw in kwestie Catherine O'Leary (43), die met het Locked In Syndrome leeft, wordt verzorgd door haar ouders. De familie heeft aan het begin van het jaar een GoFundMe-pagina gemaakt.

Hart van goud

Om te helpen bij het financieren van de nieuwe monitor voor vitale functies voor Catherine ter vervanging van het model dat ze momenteel gebruikte, dat verouderd was en haar vingers begon te beschadigen.

Het doel van de familie werd snel overtroffen toen MMA-ster Conor McGregor € 5000 schonk. Dit betekende dat elk extra geld kon worden gebruikt om Catherine's monitor elk jaar te kalibreren en rechtstreeks naar haar doorlopende zorg zou gaan. De nieuwe monitor voor Catherine is eerder deze week gearriveerd tot grote vreugde van haar familie.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/uitdager-rico-verhoeven-gaat-viraal-op-social-media/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws