UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Rot allemaal een eind op' Nieuws
Nieuws

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Rot allemaal een eind op'

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Rot allemaal een eind op'
UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Rot allemaal een eind op'

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor heeft een verklaring afgegeven over de recente beschuldigingen tegen zijn persoon en zijn arrestatie.

De Ier werd op Corsica aangehouden door de politie en korte tijd vastgehouden. McGregor zou volgens getuigen zijn geslachtsdeel hebben getoond aan een jonge vrouw. De UFC ster werd zonder aanklacht vrijgelaten.

Op dinsdag heeft McGregor een verklaring afgelegd over de beschuldigingen waarmee hij momenteel wordt geconfronteerd. Ook maken fans zich zorgen om de geestelijke gesteldheid van de vechter en is men bang dat hij zelfmoord neigingen heeft.

Zelfmoord

"Ik zal nooit zelfmoord plegen, hoeveel mensen het ook wensen", schreef McGregor. 'Probeer me zo veel mogelijk af te maken doe wat je wilt, keer op keer, de waarheid zal me altijd bevrijden! Of het nu baby-vader claimt, verkrachting, onzedelijk gedrag, bullshit WhatsApp group shit. You fucking noem maar op. Nooit zal ik buigen!"

"De waarheid is de waarheid en het geeft me vleugels", voegde McGregor eraan toe. “Ik ken mijn karakter! God zegene DNA! God zegene Cctv! God zegene Ooggetuige! God zegene de waarheid! De waarheid is macht! Nooit zal er een dubbeltje worden betaald aan iemand die gemene leugens over mij verteld!"

Fuck off

Nu niet fucking ooit! Ik zal vechten! En ik begin pas aan mijn gevecht! Al deze incidenten uit het verleden zul je zien! Ze zullen niet worden vergeten! Ik zal niet toestaan ​​dat deze mensen mij gewoon beschuldigen en dan in het donker verdwijnen om te proberen het leven van iemand anders te ruïneren!" Sluit McGregor af.

Een reeks van ellende achtervolgt de Ierse ster. Beschuldigingen van vaderschap, wat later onzin bleek. Een fan die hij zijn telefoon uit de handen sloeg en een aanval op een bus met UFC vechters. Ook kreeg McGregor het aan de stok met een oude man die weigerde de Whisky van McGregor te drinken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws