UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE
Home / Nieuws / UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE

UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE

Conor McGregor heeft aangekondigd dat hij met pensioen is. En niet langer voor de UFC zal vechten. Maar dit betekent niet dat zijn carrière in de sport voorbij is. Waarbij pro-worstelen een nieuw avontuur is voor de Ier.

Het begon allemaal met een bericht van ‘The Mac Life’, een site van de Ier, op Instagram. Op de pagina verschijnt de voormalige UFC-kampioen met een Ultimate-riem en ook een van WWE, de belangrijkste worstelorganisatie ter wereld.

‘Alle riemen. Zullen we Conor McGregor ooit naar de ring zien lopenbij de WWE ”, zegt de post, verwijzend naar de manier waarop de Ier zijn opkomst naar de UFC kooi maakt op zijn eigen manier van lopen, breed met de armen zwaaiend.

Blufpoker

Maar het lijkt erop dat de post niet alleen een grap van een sociaal netwerk was. De Ier zelf plaatste in zijn Instagram-verhalen een bericht gericht aan Vince McMahon, WWE-baas en zijn dochter Stephanie. Met de ‘uitdaging’ van een gevecht tussen hen.

Officieel is er niets over een mogelijke McGregor die pro-worstelt, maar als ‘Notorious’ besluit te investeren in andere avonturen, kan dit de volgende zijn.

Bekijk ook

Gegard mousasi verliest van johnny eblen

NL Topvechter Mousasi onttroont! Ziet Bellator wereldtitel verdampen

Gegard Mousasi ziet zijn Bellator MMA middengewicht titel verdampen.

'Suck my d*ck!' Boksicoon Fury haalt uit naar rivaal en blijft met pensioen

‘Suck my d*ck!’ Boksicoon Fury haalt uit naar rivaal en blijft met pensioen

Tyson Fury blijft met pensioen, maar wil de WBC-titel niet afgeven.

Opgewonden Billentikker stormt MMA-kooi binnen! ‘Handjes thuis ouwe’ (video)

Tijdens het Epic Fighting Championship van afgelopen weekend stormde een iets te opgewonden mannelijke fan de MMA-kooi binnen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page