UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE
Home / Nieuws / UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE

UFC ster Conor McGregor overweegt overstap naar WWE

Conor McGregor heeft aangekondigd dat hij met pensioen is. En niet langer voor de UFC zal vechten. Maar dit betekent niet dat zijn carrière in de sport voorbij is. Waarbij pro-worstelen een nieuw avontuur is voor de Ier.

Het begon allemaal met een bericht van ‘The Mac Life’, een site van de Ier, op Instagram. Op de pagina verschijnt de voormalige UFC-kampioen met een Ultimate-riem en ook een van WWE, de belangrijkste worstelorganisatie ter wereld.

‘Alle riemen. Zullen we Conor McGregor ooit naar de ring zien lopenbij de WWE ”, zegt de post, verwijzend naar de manier waarop de Ier zijn opkomst naar de UFC kooi maakt op zijn eigen manier van lopen, breed met de armen zwaaiend.

Blufpoker

Maar het lijkt erop dat de post niet alleen een grap van een sociaal netwerk was. De Ier zelf plaatste in zijn Instagram-verhalen een bericht gericht aan Vince McMahon, WWE-baas en zijn dochter Stephanie. Met de ‘uitdaging’ van een gevecht tussen hen.

Officieel is er niets over een mogelijke McGregor die pro-worstelt, maar als ‘Notorious’ besluit te investeren in andere avonturen, kan dit de volgende zijn.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page