UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland

UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland

Er is een grote kans dat als er nu presidentsverkiezingen in Ierland zouden zijn, Conor McGregor het land zou gaan besturen.

Een wedkantoor (BoyleSports) heeft de kansen voor McGregor om president te worden significant verhoogt van 500/1 naar 100/1. De stijging komt mede doordat de voormalige UFC kampioen zich heeft ingezet om het coronavirus te bestrijden.

Zo kocht hij voor een miljoen aan beschermende middelen voor de eerstelijns hulpverleners die zich inzetten om mensen die besmet zijn met het coronavirus te helpen.

Grote kans om president te worden

Daarnaast riep McGregor het Ierse volk op om toch vooral te luisteren naar de regering om thuis te blijven, ook wilde hij dat het leger werd ingezet om de maatregelen te handhaven.

Of McGregor ooit echt president van Ierland wordt valt te bezien, andere grote namen zoals leadzanger van U2 Bono Vox staat ook hoog genoteerd, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page