UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland Nieuws
Nieuws

UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland

UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland
UFC-Ster Conor McGregor nieuwe president van Ierland

Er is een grote kans dat als er nu presidentsverkiezingen in Ierland zouden zijn, Conor McGregor het land zou gaan besturen.

Een wedkantoor (BoyleSports) heeft de kansen voor McGregor om president te worden significant verhoogt van 500/1 naar 100/1. De stijging komt mede doordat de voormalige UFC kampioen zich heeft ingezet om het coronavirus te bestrijden.

Zo kocht hij voor een miljoen aan beschermende middelen voor de eerstelijns hulpverleners die zich inzetten om mensen die besmet zijn met het coronavirus te helpen.

Grote kans om president te worden

Daarnaast riep McGregor het Ierse volk op om toch vooral te luisteren naar de regering om thuis te blijven, ook wilde hij dat het leger werd ingezet om de maatregelen te handhaven.

Of McGregor ooit echt president van Ierland wordt valt te bezien, andere grote namen zoals leadzanger van U2 Bono Vox staat ook hoog genoteerd, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws