‘UFC-ster Conor McGregor moet stoppen met MMA-vechten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘UFC-ster Conor McGregor moet stoppen met MMA-vechten’

‘UFC-ster Conor McGregor moet stoppen met MMA-vechten’

UFC-ster Conor McGregor moet stoppen met MMA-vechten

Conor McGregor is aangespoord door George Foreman om de UFC te verlaten voor boksen. De bokslegende steunt de Ier om bokskoning Manny Pacquiao te verslaan.

McGregor, die in 2017 zijn boksdebuut verloor van Floyd Mayweather, was dit jaar in gesprek om het op te nemen tegen Pacquiao. De Ierse topvechter zint echter op een derde gevecht met Dustin Poirier waarvan hij in januari dit jaar verloor. Dat gevecht zou in de zomer plaats moeten vinden.

Maar bokslegende Foreman de oudste zwaargewicht kampioen in de geschiedenis, denkt dat McGregor beter af is om Pacquiao na te jagen. Foreman zegt in een interview met The Star: ,,Het is moeilijk voor McGregor om het te accepteren, maar hij is een nu beter als bokser dan in MMA-vechten”, zegt Foreman.

Hij moet stoppen

,,Ik zie hem nu liever in bokswedstrijden. Ik denk dat als hij een gevecht heeft met Pacquiao, hij hem echt kan verslaan. Goede regels, over tien ronden kan McGregor hem verslaan. Hij met stoppen met MMA-vechten en gaan boksen”, aldus Foreman.

,,Hij is al gewend aan boksen, hij zal het niet meer goed doen in MMA. Pacquiao is trouwens erg goed, maar McGregor kan hem verslaan in een bokswedstrijd.” Pacquiao traint echter voor een rentree gevecht in april of mei. UFC-president Dana White onthulde ook dat McGregor en Poirier weer tegen elkaar gaan vechten. Dus een bokswedstrijd lijkt ver weg.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page