UFC Ster Conor McGregor hint op terugkeer naar de boksring – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Ster Conor McGregor hint op terugkeer naar de boksring

UFC Ster Conor McGregor hint op terugkeer naar de boksring

Conor McGregor heeft via twitter een toekomstige bokswedstrijd met Manny Pacquiao in het vooruitzicht gesteld.

Pacquiao wenste de Ier een gelukkige verjaardag nadat hij onlangs 32 was geworden. En nadat McGregor, Pacquiao had bedankt voor zijn boodschap, zette McGregor aan het eind’ 170 ‘. Hiermee doelende op het gewicht waarop beide tegen elkaar kunnen vechten.

Terug naar het boksen

Het is weer een voorbeeld van dat McGregor een beetje cryptisch is op sociale media. Maar de voor de hand liggende conclusie om uit het antwoord te trekken, zou zijn dat hij zinspeelt op een mogelijk gevecht met meervoudig kampioen wereldkampioen Pacquiao binnen de boksring.

McGregor heeft driemaal gevochten op 170 lbs in UFC, tweemaal gewonnen en eenmaal verloren. Echter zijn de gewichtsklassen in boksen wel anders. Hij ging het gevecht met Floyd Mayweather aan op licht middengewicht (154 lbs) in zijn boksdebuut in 2017.

Geen probleem

Als McGregor en Pacquiao de bokshandschoenen kruizen dan zou het een catchweight-wedstrijd moeten zijn. Voor Pacquiao is dit geen probleem, hij heeft vaker op verschillende gewichten gevochten.

Ook McGregor heeft ervaring met het wisselen van gewicht en gewicht divisies. Of het bij een plaagstootje blijft via Twitter of dat Pacquiao en McGregor tegenover elkaar komen te staan is vooralsnog afwachten.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page