UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Er is licht aan het eind van de tunnel' Nieuws
Nieuws

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Er is licht aan het eind van de tunnel'

UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Er is licht aan het eind van de tunnel'
UFC STER CONOR MCGREGOR: 'Er is licht aan het eind van de tunnel'

Voormalig UFC Kampioen is zeer begaan met degenen die getroffen zijn door de coronavirus crisis

Op twitter plaatste de Ier een post waarin hij vol lof spreekt over de UFC die in een week maar liefst drie events organiseert. Ook ziet hij een licht aan het eind van de corona tunnel zodat alles straks weer van het nieuwe naar het oude normaal zal zijn.

"UFC vanavond weer aan! Ongelofelijk! 3 shows in een week zonder problemen. Alleen 1 team testte positief op corona, maar het werd ontdekt voordat er enig risico op verdere besmetting bestond. Er is licht aan het einde van deze tunnel mensen! Voor sport! Voor scholen! Voor bedrijven! We gaan ervoor,"zegt McGregor in de post.

Veel nieuwe ideeën

Of McGregor die voor 1 miljoen aan hulpgoederen leverde bij ziekenhuizen te optimistisch is valt te bezien. Voorlopig zullen grote vechtsport events achter gesloten deuren plaatsvinden. De corona crisis brengt wel innovatieve ideeën naar voren.

Zo kondigde Matchroom Boxing promotor Eddie Hearn aan dat vanaf juli hij vanuit zijn eigen achtertuin boks events met grote namen klas Anthony Joshua zal organiseren. Ook McGregor zal naar verluidt onderdel zijn van een gelijksoortig idee en op het UFC vechteiland acte de présence geven tegen een nader te bepalen tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws