UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag aan liefdadigheid Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag aan liefdadigheid

UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag aan liefdadigheid
UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag aan liefdadigheid

De voormalige UFC-kampioen Conor McGregor heeft een flink bedrag gestort op de rekening van de Tunnel 2 Towers stichting.

Conor McGregor's Proper Whiskey merk heeft nog eens $ 100.000 ingezameld voor Tunnel 2 Towers via de "One For All" verkoop van t-shirts, waarmee totaal $ 1,2 miljoen is gedoneerd om de families van overleden hulpverleners te helpen.

Iedereen samen

‘One For All’ is onze kernovertuiging en de strijdkreet om Proper No Twelve Irish Whiskey. Tegenwoordig zijn we er allemaal getuige van dat de wereld omarmt wat ‘One For All’ werkelijk betekent. We juichen toe hoe de wereld samenkomt met vrijgevigheid en mededogen," zegt McGregor in een verklaring.

In april startte McGregor de actie op om via zijn Proper No. Twelve whisky merk mensen te bewegen mee te doen aan de liefdadigheid actie om hulpverleners bij te staan. Als eerste gift gaf McGregor destijds ook al $ 100.000 aan Tunnel 2 Towers hij zei daar het volgende over:

Helpen

"Vandaag kondigen we met trots aan dat Proper No. Twelve $ 100.000 doneert aan de Tunnel to Towers COVID-19 Heroes Fund. Het fonds ondersteunt eerstelijns gezondheidswerkers door het verstrekken van maaltijden, persoonlijke beschermingsmiddelen. "

"Mocht het noodlot toeslaan, financiële verlichting door middel van tijdelijke hypotheekbetalingen op huizen van gezondheidswerkers die hun leven verliezen aan COVID-19 en jonge kinderen achterlaten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws