UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte

UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte

Conor McGregor doet bokslegende Mike Tyson de belofte Floyd Mayweather te verslaan.

In een twitter bericht donderdag bedankte McGregor de bokslegende Tyson, nadat deze hem had geprezen voor zijn inspanningen tegen Floyd Mayweather in 2017. Tyson deed de uitspraken in zijn HotBoxin Podcast,

Hoewel McGregor uiteindelijk zijn eerste bokswedstrijd tegen Mayweather verloor in hun kaskraker in augustus 2017, had Tyson nog steeds niets dan lof voor de Ier. De voormalige zwaargewicht wereldkampioen Tyson, bevestigde McGregor’s vermogen om tien rondes met de beste bokser ter wereld in de ring te blijven staan.

Ik zet mijn leven er op

Ook prees Tyson McGregor door te zeggen dat hij thuishoort in de boksring. McGregor reageerde niet lang na de Podcast op de lof van Tyson op sociale media met een schokkende belofte voor de toekomst. En reageerde tevens op Tyson’s komende comeback.

“Dank je Mike, en weet gewoon dat ik ga voor de onvermijdelijke herkansing, met de kennis die ik nu van Floyd’s stijl bezit, en onder de leiding van mijn oude school bokscoach, ik de puzzel zal kraken en ik zal Floyd verslaan. Ik zet mijn leven erop. Het is geweldig om je weer terug te zien, Iron Mike. “

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page