UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte Nieuws
Nieuws

UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte

UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte
UFC-Ster Conor McGregor doet Mike Tyson een schokkende belofte

Conor McGregor doet bokslegende Mike Tyson de belofte Floyd Mayweather te verslaan.

In een twitter bericht donderdag bedankte McGregor de bokslegende Tyson, nadat deze hem had geprezen voor zijn inspanningen tegen Floyd Mayweather in 2017. Tyson deed de uitspraken in zijn HotBoxin Podcast,

Hoewel McGregor uiteindelijk zijn eerste bokswedstrijd tegen Mayweather verloor in hun kaskraker in augustus 2017, had Tyson nog steeds niets dan lof voor de Ier. De voormalige zwaargewicht wereldkampioen Tyson, bevestigde McGregor's vermogen om tien rondes met de beste bokser ter wereld in de ring te blijven staan.

Ik zet mijn leven er op

Ook prees Tyson McGregor door te zeggen dat hij thuishoort in de boksring. McGregor reageerde niet lang na de Podcast op de lof van Tyson op sociale media met een schokkende belofte voor de toekomst. En reageerde tevens op Tyson's komende comeback.

"Dank je Mike, en weet gewoon dat ik ga voor de onvermijdelijke herkansing, met de kennis die ik nu van Floyd's stijl bezit, en onder de leiding van mijn oude school bokscoach, ik de puzzel zal kraken en ik zal Floyd verslaan. Ik zet mijn leven erop. Het is geweldig om je weer terug te zien, Iron Mike. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws