UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record
Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record

UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record

Conor McGregor brak ooit het record bij de UFC om kampioen in twee gewichtdivisies te worden. Nu breekt hij een heel ander record.

De Ierse vechter Conor McGregor breekt ondanks zijn inactiviteit, nog steeds records in de UFC. Hij staat volgende maand tegenover Dustin Porier in de lichtgewicht divisie. En zal daar wellicht een knock-out record willen breken. Maar voorlopig heeft hij een wel heel bijzonder record op zijn naam gezet.

Op de fiets dan maar

De video van Conor McGregor waarin hij op een fiets rijdt voor zijn titelgevecht tegen Jose Aldo, is de meest bekeken video van UFC op Instagram geworden. De video zelfs de viraal gegane back-kick knock-out van Joaquin Buckley.

Het valt nog te bezien wat de toekomst voor Conor McGregor in petto heeft als hij erin slaagt om Poirier te passeren. Het grootste gevecht om te maken blijft ongetwijfeld een herkansing tegen Khabib Nurmagomedov. Maar voorlopig kan hij weer een record aan zijn palmares toevoegen en wel op de fiets.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page