UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record

UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record
UFC-ster Conor McGregor breekt wel heel bijzonder record

Conor McGregor brak ooit het record bij de UFC om kampioen in twee gewichtdivisies te worden. Nu breekt hij een heel ander record.

De Ierse vechter Conor McGregor breekt ondanks zijn inactiviteit, nog steeds records in de UFC. Hij staat volgende maand tegenover Dustin Porier in de lichtgewicht divisie. En zal daar wellicht een knock-out record willen breken. Maar voorlopig heeft hij een wel heel bijzonder record op zijn naam gezet.

Op de fiets dan maar

De video van Conor McGregor waarin hij op een fiets rijdt voor zijn titelgevecht tegen Jose Aldo, is de meest bekeken video van UFC op Instagram geworden. De video zelfs de viraal gegane back-kick knock-out van Joaquin Buckley.

Het valt nog te bezien wat de toekomst voor Conor McGregor in petto heeft als hij erin slaagt om Poirier te passeren. Het grootste gevecht om te maken blijft ongetwijfeld een herkansing tegen Khabib Nurmagomedov. Maar voorlopig kan hij weer een record aan zijn palmares toevoegen en wel op de fiets.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws