UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht

UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht

Voormalig UFC-kampioen in twee divisies Conor McGregor is er klaar voor. McGregor heeft gereageerd op het verzoek van MMA-legende Anderson Silva voor een ​​supergevecht daagde.

Silva daagde McGregor uit via Instagram op woensdag tot een supergevecht. Silva’s uitdaging kwam slechts enkele uren nadat McGregor zijn onlangs uitgebrachte MMA GOAT-lijst had herzien om zichzelf een toppositie te geven.

Het was duidelijk dat die zet niet goed aankwam bij Silva, want Anderson Silva was er snel bij om Conor McGregor uit te dagen. “Ik heb enorme bewondering voor de geweldige atleet die Conor is. En ik geloof dat er een supergevecht moet plaatsvinden in de geschiedenis van de sport, “aldus Silva in Instagram.

Niet te missen gevecht

“We hoeven geen van beiden iets aan iemand te bewijzen; Ik geloof dat fans van de UFC en van deze sport dit geweldige vechtsportspektakel graag willen zien, het zou fantastisch zijn om mijn vechtsportvaardigheden tegen hem te testen !! ”

Dat gezegd hebbende, reageerde ‘Notorious’ snel op ‘The Spider’, en hij deed dat door Silva’s supergevecht uitdaging te accepteren. Kort maar krachtig in echte MCGregor stijl: “Ik aanvaard.” Of de UFC het gevecht ziet zitten moet nog blijken.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page