UFC sluit 175 miljoen deal, vechters hebben het nakijken Nieuws
Nieuws

UFC sluit 175 miljoen deal, vechters hebben het nakijken

UFC sluit 175 miljoen deal, vechters hebben het nakijken

De Amerikaanse vechtsport organisatie UFC heeft een deal gesloten Crypto Deal ter waarde van $ 175 miljoen. Echter zullen de vechters in de organisatie er geen voordeel van hebben.

De UFC heeft weer een enorme sponsorovereenkomst gesloten zonder direct voordeel voor haar vechters. Crypto Deal zal vanaf nu een normaal verschijnsel worden in de UFC Octagon. Vechters mogen echter proberen om individuele deals met dat bedrijf te sluiten.

Geen eigen sponsoren

Volgens Sportico heeft de UFC een partnerschap van $ 175 miljoen getekend met Crypto.com, een marktplaats voor cryptocurrency. Door de deal wordt Crytpo.com de allereerste wereldwijde vechtkit partner van de UFC. Dit betekent dat het logo van het bedrijf een vaste waarde wordt op de kleding die UFC-vechters en hun teams in de kooi dragen.

Het is vechters niet toegestaan ​​hun eigen sponsors te dragen sinds de UFC in 2014 een exclusieve uitrustingsovereenkomst met Reebok aankondigde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws