Home / Nieuws / UFC Rotterdam: Struve verliest van Volkov via TKO

UFC Rotterdam: Struve verliest van Volkov via TKO

Volkov wint van Struve in de derde ronde via TKO!

UFC Rotterdam: Struve verliest van Volkov via TKO

UFC Rotterdam kwam vanavond ten einde na een flink aantal maanden campagne te hebben gevoerd, in een propvol Ahoy zagen de Nederlandse fans Stefan Struve neer gaan tegen Aleksander Volkov. Het was een “No das mas” voor Stefan Struve in zijn partij tegen Aleksander Volkov, de laatste die werd bijgestaan door Semmy Schilt, en leek onverstoorbaar door te knokken na een flinke snee onder zijn linkeroog. Struve leek na ronde twee de controle te verliezen en toonde zichtbaar vermoeidheid. Door een zogenaamde Ground and Pound (het KO slaan van de tegenstander op de grond), zag Struve zijn meerdere in Volkov.

Overige partijen

In de  overige partijen werd ook hard gevochten, ook bij de dames waar eigenlijk onze eigen Germaine de Randamie had moeten aantreden. Maar deze partij was nu tussen Marion Reneau en Talita Bernardo. Na een hevige strijd wist Reneau de partij naar zich toe te trekken en te winnen. Reneau mepte erop los en klaarde de klus ook via “ground and pound”.

Snelle knockout van Mairbek Taisumov in de eerste ronde

Silva liet zich schijnbaar niet beïnvloeden door de hype rondom Taisumov, vooruit vechtend vanaf de start bleef hij druk zetten op Taisumov. Dit was koren op de molen van Taisumov die de aanvallen wist te ontwijken, en in een wrede tegenaanval een flinke stoot uitdeelde. Dit resulteerde in het feit dat Mairbek Taisumov wint van Felipe Silva in de eerste ronde via een heftige Knockout.

 

Bekijk ook

Zo gaat YouTube ster pak slaag krijgen van MMA-kampioen (video)

Ben Askren, de voormalige ONE FC kampioen en UFC-vechter traint hard voor het aanstaande gevecht ...

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page